Тотото ще отваря букмейкърски пунктове

Българският спортен тотализатор ще предприеме мащабна реформа в опит да увеличи приходите си, с което и средствата за спорт. Тотото ще отвори букмейкърски пунктове под формата на спортни барове, в които клиентите ще могат да залагат на спортни събития. Ще бъдат включени нови игри, на които да се залага онлайн, като практиката ще бъде заимствана от вече несъществуващияЕврофутбол“.

БСТ остана единственият играч на пазара на моментни лотарийни игри, а новото ръководство начело с изпълнителния директор Любомир Петров вече заяви намерение да ммодернизира дейнността на компанията с оглед на съвременните тенденции, за да се възползва от създаденото положение.

Сред мерките ще е и пускане на лотарийни талони в магазините наФантастико“. Тото вече има опит в съвсместна работа с търговската верига отпреди няколко години. Очаква се в някои от обектите да бъдат открити пунктове, в които участниците да могат да подават фишове и за числовите игри.

БСТ ще се кандидатира и за членство в международната лотарияЕвроджакпот“. Ако това се осъществи, родните любители на числовите игри ще могат да мечтаят за джакпот, който стартира от 10 милиона евро и може да стигне до €90 млн.

Коментари

Задължително поле