„То“ крачи към екраните

Режисьор е аржентинецът Андрес Мушети

Рекламната кампания на дългоочакваната екранизация по хорър класиката на Стивън Кинг „То“ се разгръща мощно с нови кадри, официални снимки и постери.

Проектът се оказа проблематичен след оттеглянето на Кари Фукунага, съобщава operationkino.net. Новият режисьор се казва Андрес Мушети и задачата пред него не е никак лека, затова и доста фенове на литературния първоизточник са притеснени какъв точно ще е резултатът (лошите отзиви за „Тъмната кула” допълнително утежняват нещата). „То” заема специално място в сърцата на милиони хора, които желаят да получат достойна екранизация.

Младият изпълнител Бил Скарсгард бе избран да изпълни ролята на ужасяващия Пениуайз от новата екранизация по иконичния хорър роман на Стивън Кинг “То”. Бил Скарсгард е син на големия скандинавски актьор Стелан Скарсгард и брат на Александър Скарсгард, който пък играе в новия „Тарзан”, припомня сайтът operationkino.net. Бил е играл в сериала Hemlock Grove, а наскоро стъпи накриво с участие в огромния творчески крах “Дивергенти 3”.

В екранизацията по„То” от 1990 година образът на зловещия Пениуайз бе изигран великолепно от Тим Къри. Режисьор на „То” е Андрес Мушети, а сценарият е дело на Гари Доуберман и Чейс Палмър по едноименния роман на Стивън Кинг. В ролите са Бил Скарсгард, Джейдън Либерхър, Фин Улфхард, София Лилис, Джак Дейл Грейзър, Уайът Олеф, Чоузен Джейкъбс, Джереми Рей Тайлър, Стивън Богарт, Ари Коен, Меган Шарпантие и други. Премиерата е в началото на септември тази година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино