Трагедията събра Ебру Шахин и Акън Акънозу

Акън Акънозу и Ебру Шахин постигнаха голяма популярност в сериала „Вятърничав“, който остави своя отпечатък в историята. И двамата млади актьори спечелиха голям брой фенове не само в Турция, но и в чужбина. След успеха на тази поредица, Акън и Ебру продължиха кариерата си в нови проекти. Напоследък Ебру се споменава с нов сериал, наречен „Извор на живот“. Акън продължава да работи в "Капан", в който споделя главната роля с Бенсу Сорал.

По информация в пресата, в последния период от сериала „Вятърничав“ актьорите не са били в добри отношения и не са се срещали след края на проекта. След като дуетът 3 години споделяше една и съща снимачна площадка, се заговори, че между тях има студенина. И Акън, и Ебру обаче не направиха ясно изявление по този въпрос. Минаха няколко години и двамата се обединиха от голямата трагедия сполетяла Турция. След двете силни земетресения, в социалните мрежи артистите участваха в програма за набиране на средства, излъчвана съвместно от много телевизии.

В емоционално обръщение Ебру Шахин заяви: “Надявам се, че ще се опитаме да излекуваме всичките си рани и да се възстановим възможно най-скоро. Пожелавам на всички наши граждани, пострадали от земетресението, на всички хора, които са оцелели след бедствието, бързо възстановяване. Моите съболезнования на тези, които са загубили своите близки. Надявам се ранените да се оправят скоро."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица