Трагедия със смърт застигна ЦСКА

Жестока вест застигна най-новото попълнение на ЦСКА. Бразилският защитник Жеферсон по спешност напусна лагера на тима в Сандански и замина за родината си. Причината е смърт в семейството. От ЦСКА не казаха кой близък на Жеферсон е починал, но всички в клуба веднага са му оказали подкрепа. Бразилецът е получил самолетен билет за родината си с позволение да отсъства около седмица.

Жеферсон дойде в ЦСКА като заместник на Антон Недялков. Българският национал заминава идната седмица за САЩ, след като подписа договор за четири години и половина с „Далас“. Във визитката си Жеферон има дори полуфинал за Копа Либертадорес, южноамериканското издание на Шампионската лига.

В същото време ЦСКА не обяви колко е глобата на Фернанддо Каранга за трите дни, в които отсъства без позволение. Практиката при новото ръководство в клуба е подобни информации да остават в кухнята. Още на летището Каранга обяви, че по своя воля е взел 3 дни повече ваканция заради лични проблеми и ще си понесе санкцията. Голмайсторът на Първа лига изрази увереност, че ще атакува 32-а шампионска титла с „червените“ още този сезон.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ