Транджендър актьорът Елиът Пейдж: От дете усещам, че съм момче

Известният по-рано като актрисата Елън Пейдж актьор, сега Елиът, признава в ново интервю, че още от малък се е чувствал момче.

„Всички трансджендъри са различни и моята история – не е просто история. Но да, когато бях малко дете, 100% бях убеден, че съм момче. Пишех любовни писма и ги подписвах с Джейсън. Не разбирах, когато ми казваха: Не, това не се прави така. Не можеш да си такъв, когато пораснеш. В момента се чувствам такъв, какъвто съм наистина. Прекрасно е, не мога да проумея защо това трябва да носи тъга“, споделя той.

В края на миналата година Елиът се показа като мъж в обществото. Той намери подкрепа от много звезди, сред които беше и жена му Ема Портнър, която каза, че много се гордее с него. Само че два месеца след това те обявиха, че се разделят. При това, без да крият, че са взели решението си за раздялата още през миналото лято.

Преди месец Пейдж започна трансджендърен преход и си направи операция по премахване на тъканите на млечните жлези.

Той признава, че в момента се чувства много комфортно в тялото си. Той сподели това в интервю пред Опра Уинфри.

„Излизаш от банята с кърпа, вързана на кръста, поглеждаш се в огледалото и си казваш, да, това съм аз. Може би за първи път се чувствам комфортно в тялото си. И плача от радост“, каза той.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица