Треньорът на Панатинайкос показа уважение към Ботев Пд

Старши треньорът на Панатинайкос Диего Алонсо показа, че тимът му няма да подцени Ботев Пловдив, но иска да продължи в следващия кръг на турнира Лига Европа. Наставникът на гръцкия гранд говори на официалната пресконференция преди двубоя. "Отборът ни е в много добро ментално състояние. Представихме се добре в подготовката. Разбира се, ще се подобряваме с течението на официалните мачове. Уважаваме противника. Трябва да сме концентрирани и да играем със сериозен интензитет. Вече съм наясно кои ще започнат като титуляри утре", коментира Алонсо.

„Няма как да подценим отбора на Ботев. Уважаваме нашия опонент. Без съмнение съперникът има качествени състезатели и показа достатъчно качества, за да продължи в тази фаза на турнира", каза още наставникът на Панатинайкос.

Футболистът на гръцкия тим Вилиан Арао също добави: „Гледахме няколко мача на съперника. Не искам да разкривам подробности, но знаем какво се изисква от нас. Достатъчно добре подготвени сме и смятам, че утре ще успеем покажем това, на което сме способни и ще се опитаме да спечелим".

Двубоят между Панатинайкос и Ботев е в четвъртък от 21:00 часа на Олимпийския стадион в Атина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят