Трима пияни водачи спипани за денонощие в Търновско

Трима водачи, употребили алкохол са установени за денонощие във Великотърновска област. В неделя в 17,20 ч. в района на Присовски завои в старата столица служители на Пътна полиция са извършили проверка на лек автомобил "Шкода»', управляван от 64-годишен мъж от областния град.

При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,25 промила. Той е отказал кръвна проба. Същата вечер в 22,00 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция в Елена е извършена проверка на лек автомобил "Опел", управляван от 30-годишен мъж от с. Младово. При тест на водача за алкохол, апаратът е отчел 2,10 промила. Той също е отказал кръвна проба.

Същият ден по обяд в полицейското управление в Полски Тръмбеш е получен сигнал за катастрофирал лек автомобил "Рено" в с. Павел. Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че шофьорът – 47-годишен мъж от с. Босилковци е седнал зад волана пиян. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел 2,51 промила. Водачът е отказал кръвна проба. Установено било също, че возилото е с прекратена регистрация.

По трите случая са образувани бързи производства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони