Трима убити в джип, паднал от мост в река (обзор)

Джипът “Нисан” паднал в бетонното корито на река “Елшишка” и избухнал в пламъци.

Автомобилът се подпалил, загинали са мъж и две жени

Две жени и мъж загинаха, а момиченце на 10 години и баща му бяха откарани в болницата в Пазарджик след тежка катастрофа. Пътният инцидент станал към 22 ч в неделя на участък в ремонт на 90-ия километър от магистрала “Тракия”.

В джип “Нисан” пътувало семейство от Сливен – мъж, жена и дете, заедно с родителите на съпруга. Колата, карана от съпругата, навлязъл с висока скорост в стеснението на пътя и помел сигналните разделителни колчета. Шофьорката изтървала волана, нисанът навлязъл в насрещното платно, което в ремонт. Оттам паднал в бетонното корито на река “Елшишка” и избухнал в пламъци.

На място загинала водачката К. З. (34 г.) от Сливен, нейният 58-годишен свекър Ф. А. и свекървата Е.А. (54 г.), които са от ловешкото село Бежаново.37-годишният съпруг А. З. и детето оцелели с различни травми и натъртвания, състоянието ми е стабилизирано и лекарите смятат, че животът им вече е извън опасност.

111 души са загинали по пътищата у нас от началото на годината, сочи полицейската статистика към 31 март. Жертвите са с 3 повече спрямо същия период на 2018 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право