11 души бяха ранени при стрелба в кафене в Одрин

Суецкият канал навърши 150 години (ИНФОГРАФИКА) Идеята била замислена още от фараоните

България с исторически успех над Чехия

Израел, САЩ, Германия, Италия и Гърция проведоха военни учения за борба с руските С-400

Половината учители излизат в пенсия

Съсипаха от подигравки певицата Андреа заради фотошоп Освен недостатъците по лицето си заличи и зърното

Министър Ангелкова в Кайро: Обмяната на опит и добри практики в сферата на дигитализацията ще допринесе за устойчивото развитие на туризма

Папата нахрани 1500 бедни и нуждаещи се

Трето наводнение за седмица във Венеция

Нови 8 метроспирки готови през декември

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 18 ноември 2019

Кажете и за осъдените, протестирали срещу Гешев

Вълчица бежанка падна от куршум край Чипровци

Сорос обеща 750 млн. евро на Централноевропейския университет

Плевенско и Ловешко са заплашени от трайно безводие

Тричасово шествие-протест на таксиджии в сряда след обяд в Пловдив

Тричасово шествие-протест срещу високия размер на годишния патентен данък от 750 лева организира в сряда след обяд Асоциацията на таксиметровите превозвачи. Според предварителния план, който организаторите са предоставили в Областна дирекция на МВР, участниците в шествието на жълтите коли ще преминат между 14 и 17 часа по почти всички централни пътни артерии в града под тепетата.
Протестната колона ще потегли от паркинга пред спортна зала „Чайка“ на стадион „Пловдив“ и ще премине последователно по булевардите „Копривщица“, „Шести септември“, „Цар Борис Трети Обединител“, ул. „Света Петка“, бул. „Княгиня Мария Луиза“, бул. „Цариградско шосе“, ул. „Лев Толстой“, бул. „Санкт Петербург“, бул. „Христо Ботев“ и ще приключи пред Централна жп гара. Полицейски служители ще бъдат разположени на възлови кръстовища в града с готовност при необходимост поетапно да затварят временно платното за движение по протежение на шествието.
Организаторите на протестните действия са информирани за необходимостта от стриктно спазване на Закона за движение по пътищата и правилника за прилагането му и за отговорността, която носят съгласно разпоредбите на Закона за стачките, митингите и манифестациите. Областна дирекция на МВР-Пловдив призовава водачите на МПС за търпение и толерантност и стриктно изпълнение разпорежданията на контролните органи по време на въвеждане на временната организация на движението за недопускане на необосновани затруднения на трафика по посочения маршрут.
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.