Три катастрофи станаха за час в Търновско

Три катастрофи станаха за час във вторник сутринта във Великотърновска област. Пътно произшествие блокира движението по улица "Магистрална" в старата столица, която поема трафика по главен път София-Варна. Инцидентът е станал около 7,45 часа, когато автомобил, движещ се по улица "Славянска", отнел предимство на идваща от посока Варна лека кола.

При удара се е разминало само с материални щети, но натовареното движение рано сутринта бе почти парализирано. За броени минути в участъка, който бе отцепен от полиция, се заформи огромна колона.

Други два пътни инцидента станаха по същото време с товарни автомобили в района на Полски Тръмбеш. Около 7 часа на пътя Русе - Плевен край разклона за селата Вързулица и Масларево камион с българска регистрация се е преобърнал на пътното платно. 40-годишния водач е транспортиран във великотърновската болница. Автомобилът е превозвал метални елементи.

Товарът не е разпръснат по пътното платно.

Около 40 минути по-късно преди Полски Тръмбеш пък друг камион се е завъртял на пътното платно и ремаркето му пропаднало в крайпътната канавка. Пострадали няма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони