Три катастрофи със загинали в Пловдивско през трите почивни дни за 22 септември

Три катастрофи със загинали са регистрирани в петък и неделя по пътищата в Пловдивска област по време на трите почивни дни за 22 септември – Деня на независимостта на България.  Около 13.10 часа в неделя  преди разклон за Садово на главен път Пловдив – Хасково лек автомобил “Рено” предприел обратен завой, отнел предимството и бил блъснат от лек автомобил “Хонда”. На място издъхнал 80-годишен пловдивчанин, който бил зад волана на реното. Медицинска помощ е оказана на 29-годишен мъж, управлявал втория автомобил, чиято алкохолна проба е отрицателна.

Малко преди 16 часа навръх Деня на независимостта – 22 септември (петък), в района на 108 км на АМ “Тракия” в посока Бургас лек автомобил “Субару” се блъснал в мантинела и пет колчета. Пристигналите полицейски служители и екип на Спешна помощ констатирали смъртта на 52-годишен мъж от Поморие, който бил зад волана. Причината за злополуката с фатален край е прилошаване на шофьора на японската колаСъщата вечер около 22.20 часа мотоциклет “Санянг” преминал през кръгово кръстовище на ул. “Димитър Талев” и квартал “Беломорски”, при което водачът му - 40-годишен мъж от Сухиндол, починал на място.

Негов спътник, на 48-години от Пловдив, е настанен в болница за лечение. Местопроизшествията са запазени и посетени от дежурни оперативни групи. Извършени са огледи. Причините и обстоятелствата около катастрофите се разследват в рамките на образувани досъдебни производства.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони