Три коли изгоряха в област Монтана

Снимка: Архив

Три автомобила са пламнали и изгорели- две от тях напълно, в села в област Монтана. Два от пожарите са тръгнали от техническа неизправност, причината за третия все още се изяснява, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Във вторник към 1,00 часа след полунощ пламъци избухнали над  "Опел Астра" в монтанското село Мърчево. Колата е собственост на 66-годишния Асен Г. – служител в общинската управа в Бойчиновци. В селото пристигнал екип пожарникари, които започнали да гасят пламъците, но колата изгоряла изцяло заедно с документи в нея.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, причините за пожара са в процес на изясняване, казаха от полицията. По случая e образувано досъдебно производство.

Асен Г. е експерт по етнически въпроси в община Бойчиновци. „Тих и неконфликтен човек. Не е получавал заплахи, няма кой и защо да му посегне!”, коментираха колеги на общинаря. Още два автомобила са пламнали във вторник в село Златия, община Вълчедръм. Возилата –  "Алфа Ромео" и „Ауди  А4”,  са собственост на Сашко Г. Италианската кола е изгоряла напълно, а „Аудито” е частично повредено.  Причината за пожара е техническа неизправност, заявиха от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право