Три коли изпепелени през уикенда в Търновско

Три автомобила са изгорели през уикенда във Великотърновска област в следствие на късо съединение.

Опел Астра” е пламнал в събота на ул. „Охрид” във Велико Търново. Сигнал за инцидента е подаден в 9,54 часа в Оперативния център в старата столица, като на място са пристигнали петима огнеборци с два специализирани автомобила и дежурния инспектор. Пламъците са унищожили двигателя, предния десен фар, решетка и предния канап на колата.

Същия ден в местността „Боаза” в Елена е горял джип КИА Спортидж. Инцидентът възникнал по обяд заради техническа неизправност по автомобила. Изпепелени са катализатор, мека връзка и тампони на изпускателната система.

В пламъци лумнал в 5 часа призори в неделя и джип Нисан "Терано" в Стражица. Собственикът бил цяла нощ в местно заведение и на разсъмване се прибрал.Минути след като паркирал возилото пред дома си, видял, че колата гори. Пристигналите на място огнеборци са потушили пожара като са спасили от овъгляване спрени в близост три други автомобила. Благодарение на бързите действия на пожарникарите е предотвратена експлозия, тъй като джипът бил с газова уредба. При огледа на изгорялото возило било установено, че пламъците избухнали в следствие на късо съединение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони