Три трупа след семеен скандал (обзор)

Стефан Дивеков-Хищника стана известен приз октомври 2020 г., когато откри портфейл с 3000 лева и ги върна на собственичката му.

Изяснява се причината за трагедията

Хищника застреля жена си и дъщеря си, после се самоуби

Семеен скандал завърши с три трупа в пазарджишкото село Черногорово. 71-годишен мъж, известен с прякора Хищника, застреля съпругата си и дъщеря си, след което се самоуби.

Кръвопролитието се разигра малко преди 9,40 ч вчера в дома на семейството. На място веднага били изпратени полицаи, криминалисти от Пазарджик и линейка на “Спешна помощ”. Пристигналите екипи установили безжизнените тела на Стефан и Невена Дивекови, както и на 45-годишната им дъщеря Милка. Предполага се, че мъжът е използвал пушка.

Жители на селото са в шок от трагедията. Според тях Стефан Дивеков-Хищника никога не е проявявал агресия, бил известен като изключително точен ловец, имал и законно оръжие. Преди време обаче се оплакал, че бил тормозен от роднините си.

Прякорът му идвал от това, че никога не пропускал дивеч, когато ходел на лов. Преди години дъщеря му Милка отишла да работи в Германия и периодично се връщала в селото. Само след дни тя трябвало да пътува за Германия. Според съседи малко преди стрелбата се чули остри реплики между Хищника и дъщеря му. После проехтели два изстрела. Пред къщата на Дивеков пристигнал негов роднина, който искал да говори с него. Последвала псувня, а след това още два изстрела. Полицията изяснява каква е била причината за скандала, завършил с три трупа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право