Общинската болница в Нова Загора има нов скенер

Михайлов подаде оставка

Борисов ще се срещне с премиера на Кралство Камбоджа Хун Сен

Официално: Борислав Михайлов подаде оставка

Убиец влиза за 25 години зад решетките 23-годишният Тодор отърва доживотния затвор заради съкратен процес

Джулиана Гани и годеникът й пускат обща песен, осмиваща Ричард Величков

Премиерът Борисов: Партньорството между България и Израел продължава да е отлично във всички сфери

Дядо блъсна с колата си баба на пешеходна пътека

Съдът спря делото за преместването на Куйович

И това видяхме…

Антония Петрова-Батинкова с нови снимки от двумесечната й почивка в Гърция

Елен връхлетял върху кола, тя пък ударила друг автомобил

„Фолксваген” потвърди, че отлага решението за изграждане на завод в Турция заради военната офанзива в Сирия

Три формации застават зад Явор Божанков от БСП за местния вот в Горна Оряховица

Към промяна в Горна Оряховица тръгват в местните избори коалиция „БСП за България“, АБВ и „Движение 21“. Трите формации подадоха заявление в ОИК за участие в изборите за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства.

Има по-важно събитие от нашата регистрация, което обяснява защо сме заедно – първият учебен ден за нашите деца. С мисъл за тях и за тяхното бъдеще, за това което ние ще оставим след нас тръгваме към изборите на 27 октомври“, заяви кандидатът за кмет на коалицията Явор Божанков.

„Излизаме обединени, за да предложим на гражданите тази промяна и справедливост, които те отдавна очакват в Горна Оряховица. Листата ни за общински съветници е израз именно на обновлението и експертността, за да покажем, че нашата община може да се управлява по различен начин“, каза общинският председател на БСП Огнян Стоянов. Заедно с него подписи под заявлението за регистрация положиха Николай Илчев от АБВ и Милен Маринов от „Движение 21“.

„Даваме ясна заявка не само за достойно представяне, а за категорична изборна победа. След изборите ние ще имаме кмет на общината и най-голяма група общински съветници. Същата е целта ни във Велико Търново. И в двете общини сме издигнали и подкрепили достойни, популярни и избираеми кандидати, така че нямаме друга цел освен победата, подчерта областният лидер на АБВ Николай Илчев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.