Троицки загря с красавица и парти

Миналата година Виктор Троицки стигна чак до финала в София, но тази явно е доволен от честта да се изправи срещу Григор Димитров. Четвъртфиналът между двамата завърши след редакционното приключване на броя, но още преди това сърбинът се отдаде на парти по случай 31-ия си рожден ден. Приятелката му Александра Джорджевич го изненада с торта, която тенисистът сподели с хората от екипа си.

Троицки разчита на вдъхновение от красавицата в ложата. Именно на нейното присъствие той отдаде победата си над Димитров на финала в Сидни миналата година. „Стана така, защото неговата приятелка си отиде, а моята беше тук“, пошегува се Виктор.

На Димитров едва ли ще се повлияе силно от чаровницата на Троицки или от кралицата на сръбския турбофолк Лепа Брена, която със сигурност ще вика за сънародника си.

„Брена може да изпее някоя песен - заяви българинът. - На Троицки ще му честитя рождения ден преди мача, но след това ще има... само един победител. А ако в неделя всичко върви добре, може и аз да изпея нещо.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт