Труп изплува в морето, проверяват дали не е на издирван иманяр

Труп на мъж изплува в морето на Бургас. В района на моста туристи се натъкнали на зловеща гледка. Полицията проверява самоличността му, включително дали това не е изчезналият преди повече от 10 дни иманяр в Руенско. 53 годишният Васил Канев бе обявен за общодържавно издирване.

Както "Труд" писа, Канев изчезна в местността Коджа кая. Заедно със свои приятели той тръгнал за находки. Близо до пещера те се разделили и се уговорили да се върнат, но по- късно той не се появил в уречения час.

От този момент е издирван, претърсен бе целия район наоколо, включително пещерата. Отначало мобилния му телефон давал свободно, после - че няма връзка. Полицията официално не потвърди версията, че трупът е на иманяра.

Проверяваме всички възможни версии, каза гл. комисар Калоян Калоянов, шеф на ОД на МВР.

Междувременно това е пети случай на труп в морето само за броени дни. 62 годишен руски турист се е удавил на плажа в Равда. По случая се води досъдебно производство.

В сряда вечерта чешка туристка се удави в Слънчев бряг. Сред вълните изчезна 11 годишно дете- виетнамче, което плажувало заедно с нея и сестричката си. Преди това таксиметров шофьор бе открит удавен в района на пристанището в Несебър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България