Трусове в попфолка - звезди напускат „Пайнер”

Деси Слава се върна в „Пайнер” преди 5 години, сега продължава сама.

Деси Слава и Малина аут от фирмата на Митко Димитров

Мария изненадващо прекратява кариерата си и се оттегля от сцената

Анелия отрече слуховете за раздяла с продуцента си

Още три от големите фолк звезди прекратяват отношенията си с музикална компания „Пайнер”. През последните дни Деси Слава изненадващо обяви, че за втори път се разделя с продуцента си Митко Димитров.
Фолк звездата сподели за това си решение чрез официалния си профил в Инстаграм.

„Скъпи приятели, искам да ви информирам, че вече не съм част от фирма „Пайнер”. Реших да продължа напред сама. Изказвам своята благодарност към целия екип на фирмата за работата ни през изминалите 5 години! Сега, повече от всякога, ще имам нужда от вашата подкрепа, която надявам се ще оправдая с много нови и хубави проекти! Обичам Ви” - пише тя.

Това е втората раздяла на Деси Слава с най-голямата музикална компания у нас. Преди години тя избра пътя на самопродуциращ се изпълнител, а след това се опита да направи своя музикална компания и телевизионен канал. Последва затопляне на отношенията с „Пайнер”, което доведе до повторно подписване на договор. Дали е окончателна раздялата им сега, само времето ще покаже.

Само преди дни Мария също обяви, че слага край на музикалната си кариера и вече не част от „Пайнер”.
Тя се включи на живо, за да съобщи на почитателите си, че слага край както на клубните участия, така и на правенето на нови проекти. През 2020-а хитовете изпълнителка отбеляза 20 години на професионалната сцена. Смята, че това е достатъчно дълъг период и е по-добре да се оттегли навреме. Засега Мария е планувала собствен YouTube канал. Има и проект с известна марка парфюми, който є предстои.

Съвсем наскоро отношенията си с „Пайнер” прекрати и друга фолк звезда с близо 20-годишна кариера и много хитове - Малина. Появиха се слухове, че Анелия също напуска продуцента си, но тя отрече това твърдение.

Коментари

Задължително поле