Тръгна слух за уволнението на Митов

Николай Митов е уволнен! Такъв слух се завъртя във фенските среди в деня след баража за Лига Европа срещу "Верея". "Сините" спечелиха след дузпи като общо 22 наказателни удара трябваха на столичани да се преборят за последното свободно място в турнирите. По време на двете продължения, а и самите дузпи, феновете скандираха "Оставка!".

Близо 1000 привърженици на "Левски" беснееха по трибуните и къртеха огради в сектор „А“. Нервите им бяха опънати максимално след изравнителното попадение на Иван Бандаловски, дошло в последните секунди на добавеното време. Преди това Божидар Краев беше извел "Левски" напред в 44-ата мин.

"Спас Русев уволни Николай Митов", тръбяха "сини" привърженици във форуми и социални мрежи, без да разкрият откъде се научили новината.

Вчера на "Герена" беше тихо след мъката срещу "Верея". А още след мача директорът Даниел Боримиров заяви, че продължава да вярва на треньора.

"Не е имало момент, в който въпросът за смяната му да е стоял на дневен ред", категоричен беше единствения българин играл на финалите на 2 световни и 2 европейски първенства.

Феновете обаче искат да „падат глави“. Още повече, че привържениците бяха твърдо против "Левски" да играе в баража.

"Ако бяхте послушали запалянковците, които са сърцето на клуба, не трябваше да излизате в този позорен мач - написаха от Националния клуб на привържениците след двубоя. - Видя се, господа, че бяхте на косъм да хвърлите най-големия срам върху всички нас. Ако бяхте отказали да играете в цирка, щяхте да загубите служебно някакъв мач, но пък щяхте да спечелите левскарите и тяхното уважение. За малко да загубите и двете и да останете в историята като най-страхливите и позорни управници на Вековния Левски."

Феновете обаче си навлякоха гнева на Божидар Митрев, вкарал дузпа и спасил решаваща за успеха над „Верея“.

„Прибрах се бързо след мача, защото тази омраза, която видях в хората към нас, и специално към мен, не ми хареса – каза Митрев. - Искам да се извиня на майка ми, която не е сред нас, защото те я обиждаха и заради това се прибрах.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ