Тръмп прие номинацията на Републиканците за кандидат-президент

Президентът на САЩ Доналд Тръмп официално прие номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент и заяви, че изборите на 3 ноември са най-важните избори в историята на САЩ. "Тази вечер заставам пред вас, горд с изключителния напредък, който постигнахме заедно през последните невероятни години, изпълнен с увереност в светлото бъдеще, което ще изградим за Америка през следващите четири години", заяви Тръмп.

Той заяви, че евентуална победа на Байдън само ще влоши кризите, пред които е изправена страната. "Прекарахме последните четири години, оправяйки щетите, които Джо Байдън нанесе през последните 47 години. Байдън не е спасителят на американската душа. Той е разрушител на американски работни места и ако получи възможност, ще бъде разрушителят на величието на Америка. Байдън ще прехвърли американски работни места в Китай. Неговият дневен ред е "Произведено в Китай", а моят е "Произведено в САЩ", каза Тръмп.

Никога досега избирателите не са били изправени пред по-ясен избор между две партии, две визии, две философии или две програми за действие, каза той. "Тези избори ще решат дали ще спасим американската мечка, или ще позволим един социалистически дневен ред да разруши скъпата ни демокрация", заяви още Доналд Тръмп.

Той обеща, че страната му ще се радва на "рекордно благоденствие", ако той бъде преизбран. В речта си каза още, че "отново ще възстанови най-великата икономиката в историята" и ще създаде "нов дух на единство". Доналд Тръмп очерта оптимистична картина на бъдещето на Америка, включително обеща победа над коронавирусната епидемия. Той подчерта обаче, че тези светли хоризонти са възможни само ако той победи на изборите съперника си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка