Туба Бююкюстюн не се отказва от актьорството

Този сезон обаче няма да се снима в сериали

Известният турски журналист Ранини твърди, че в новия сериал "Puhu" /Бухал/ няма предвидена роля за Туба Бююкъстюн, така че е невъзможно партньорството й Кенан Имирзалъолу. Журналистът опровергава информацията в някои таблоиди, че актрисата обсъждат някакви "специални условия" на Netflix, за да поеме роля във въпросната поредица.

По всичко изглежда Бююкюстюн е приключила и преговорите си за снимки на сериала "Изгревът на Османската империя", тъй като наскоро бе засечена от журналисти с любовника си Умут Евирген на летище Ататюрк. Двойката се завърна в Истанбул от Адана, където Туба участва в международния кинофестивал „Златен памук“. Пред репортери тя също обяви, че през този сезон няма да участва в сериали. Туба обаче категорично опроверга появилите се информации, че щяла да изостави актьорската професия.

Туба Бююкюстюн и Умут Евирген продължават своята любовна връзка, а папараците продължават при всеки удобен случай да осветяват живота на двойката, пишейки любопитни репортажи.

Първо, в началото на връзката им, оповестиха, че

родителите на актрисата не харесвали Умут

След това пък захапаха темата, че Туба повече няма да се снима във филми и сериали и се отдава на дизайнерство. Повод за тези писания стана новооткритият ресторант на Умут Евирген в тузарския квартал Етилер, обзавеждането и декорацията на който повери на любимата си.

За последно актрисата се снима в сериала "Искрите на отмъщението“, където си партнираше с Къванч Татлъту. Големите успехи на Туба Бююкюстюн се свързват с „Мръсни пари и любов“ , „20 минути“ , „Аси“ и други филми и поредици. Досега Туба Бююкюстюн е участвала в 19 проекта от началото на 2003 година.

Сега актрисата отделя повече време на дизайнерството и понякога се показва на кинофестивали. Дали не смята успоредно с актьорството да стане конкурент на дизайнерката Башак Дизер е въпрос, които от известно време усилено обсъждат турските медии.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали