Туба Бююкюстюн пак се раздели с гаджето

Туба Бююкюстюн общува с феновете си в YouTube.

Бившият й съпруг отново ще става баща

Пандемията сложила край на връзката, коментират медиите

Туба Бююкюстюн и нейната изгора Умут Евирген се разделиха за пореден път - отново се скарали. Дали си обръщат гръб окончателно, или Туба отново ще прости на скандалния си любовник, може само да се гадае. Една от най-ярките светски двойки в южната ни съседка преживя няколко скандали с шумен отзвук. Туба започна да се среща със собственика на скъпарски клубове Умут Евирген, докато все още бе омъжена за Онур Сайлак. Няколко седмици след развода им (двамата имаха 6-годишен брак и се сдобиха с две момичета-близначки) Туба бе снимана в опасна близост с Умут в клуб "Ла Бум", който принадлежи kd бизнесмена. Тук се случи и първият скандал. Ресторантьорът, заедно с телохранителите в заведението, скочиха да бият фоторепортера и го заплашиха с оръжие. В резултат на това цялата компания се озова в полицейския участък и известно време прекара в следствения арест. За щастие репортерът оттегли жалбата си срещу много приличен хонорар от страна на Умут и делото приключи.

Тази случка даде повод за официално съобщение в медиите за връзката на Туба с Умут, онагледено с интимни снимки на двамата на плаж, а фотосите шокираха консервативните турци. След време Умут отново се появи в съдебната зала - този път заради побой на един от посетителите на клуба си, а делото все още продължава. 

Няколко пъти пресата съобщаваше, че двойката се е разделила, но след това Туба и Умут отново се появяваха заедно в публичното пространство. Сега, може би, пандемията е сложила край на тази бурна романтична връзка, коментират турските медии.  Двойката взела това решение, тъй като Туба избрала да се затвори вкъщи с дъщерите си, докато Умут не спирал да се среща и пирува с приятели дори и по време на карантина.

Докато бе затворена вкъщи, Туба Бююкюстюн общуваше с феновете си на живо в канала си в YouTube. Ето как отговори тя на въпроси, свързани с екранния й партньор в „ Черни пари и любов“ Енгин Акюрек, както и дали била участвала в един проект с колежката си Берен Саат, с която от години са в хладни отношения. 

37-годишната Туба Бююкюстюн заяви, че иска да участва в друг проект с Акюрек. „Имахме страхотна хармония с Енгин. Разбира се, че искам да играя отново с него ", призна тя, като пропусна да отговори на въпроса за Берен Саат.

По отношение на това дали би се снимала в проект за положението на жените, подложени на насилие, Туба Буюкюстюн заяви: „Това всъщност е много дълбока тема. Днес много жени са обект на физически и психически тормоз и аз с готовност бих участвала в проект на тази тема."

Бююкюстюн смята, че когато вирусът приключи, всички ще носим със себе си маска и ръкавици, дори и да не ги използваме. "Мисля, че този период ни накара да придобием такъв опит и навици. "

Междувременно стана ясно, че бившият съпруг на Туба - актьорът и режисьор Онур Сайлак отново ще става баща. След развода им Онур започна да се среща с мениджърката си Гозде Йълмаз и през последните 3 години са свързани със силна любов. Двойката живее заедно от 2 години в къщата на Онур Сайлак, която се намира в скъпарски истанбулски квартал.
Според новина на журналиста Мехмет Устюнтаг от вестник "Хюриет", Гозде Йълмаз е бременна във втория месец. Но двойката не бърза да легитимира отношенията си с официален брак. 

Коментари

Задължително поле