Обезвредиха съмнителен предмет на лондонска улица

Йозджан Дениз нае нова вила

Меркел: Имаме много работа до постигане на споразумение по дългосрочния бюджет на ЕС

Признаха си спонсори на Мая ДБГ си спомниха, че платили билбордовете на Манолова

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Нов случай на африканска чума при диво прасе в Ловешко

Оперираха мъжа, паднал във водопад в Беласица

Регулират цените на вносни лекарства Паралелният внос ощетява потребителите

Малина Крумова: 96% от катастрофите се дължат на грешки на водача

Нередовни пътници биха кондуктор в автобус в Пловдив

Съд обяви мини „Бобов дол“ в несъстоятелност Решението не е окончателно и може да се обжалва пред по-горна инстанция

Посланик Херо Мустафа се поклони пред Незнайния войн

Емигранти изпратиха на близките си 731 млн. евро

Цар и княз валидираха картичка Инициативата е на Румен Петков

Момиче почина в гимназия в Димитровград Трагичният инцидент е станал в час по физическо

Туристи: Слънчев бряг вони на фекалии

Слънчев бряг вони на фекалии, не се диша. Срамота е! Има малки деца. В момента се намираме в Станцията на МС. Веднага трябва да се вземат мерки. За това алармира в редакцията наш читател, който се представи като Тодоров.

Друг източник пък направо разказа, как докато плувал в морето, бил застигнат от също плуваща маса фекалии и за да избяга от нея за малко щял да се удави. Трети сигнал пък гласи, че шахтите под комплекса клокочат, пълни с фекалии и две от тях дори са изригнали.

„Направо ме е срам да кажа, че това е вярно, защото ще прогоним туристите. Но да, вярно е“, каза отчаяно туроператор. По думите му, от началото на сезона положението било такова- навсякъде воняло на фекалии.

„Щом се оплакват от Станцията на МС, вероятно е да е от реката – Хаджийска, която минава наоколо. Имаме нова пречиствателна станция, всички трябва да са вързани за нея,“ коментира наш източник.

Според друг обаче проблемът е в шахтите на ВиК. „Това е многогодишен проблем, ежегодно е. Цяла година се търси решението му. Водим разправия с ВиК за помпените инсталации, които трябва да изпомпват мръсотията“, разказа хотелиер.

От ВиК пък се оплаквали, че туристите изхвърляли превръзки, салфетки и други боклуци, които задръствали помпите им и ги разваляли. Официално от пресслужбата на фирмата в Бургас обаче изненадващо казаха, че не били чували за проблема. „Всеки ден си работим нормално“, коментираха оттам.

По случая е разпоредена проверка. Тя ще бъде водена от Басейнова дирекция, обясни шефката на РИОСВ в Бургас Тонка Атанасова. По думите и, назначена е работна група включително със специалисти от ВиК, които ще обследват проблема.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Това не е държава,това е анархия

  2. Как не ви е срам бе “хотелиери“ та тур. “индустрия“ Срамите не само себе си с лакомията и примитивността си, но и нас, честните светсни българи, които искаме туризма да се развива, водим наши френдове от цял свят на морето. Това лято през юни златни пясъци беше в подобно състояние. баните и тоалтените воняха, особено следобедните часове. От хотела 4 звезди ни се извиниха и казаха, че канализацията на комплекса се ремонтирала..варненски приятели ни казаха, че се ремонтирала вече няколко години и все нямало пари–окрали ги ремонтаджиите.. Позор и затвор, а мин на туризма, другарката, която рабира НИЩО от туризъм и ходи на чисто в Гърция се изхвърля и глобява..Съвсем се забравихте мекерета>>

  3. После защо българите ходили в Гърция, вие представяте ли си това да ви се случи там, това е изключено на 120 процента, а ние откакто се помня все в ла..на се къпем по нашите брегове…..толкова години все едно и също, каквото беше, беше преди по време на социализма, сега никой и пръст не мръдва….за нищо…

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.