Турнир на левскари събра пари за лечението на син фен

15 отбора на футболни фенове на Левски от цялата страна се събраха в Симитли и направиха истински син празник. Обедини ги каузата да помогнат на един от тях- Станислав Ильовски от Симитли, който има нужда от пари за присаждане на стволови клетки.

До финала стигнаха Синя подводница, отбор на левскарите от град Симитли и Левски Черниче. След изключително силна игра, феърплей и интересен за публиката мач, последният съдийски сигнал бе при резултат 2:2. Купата взеха феновете на Левски от евросело Черниче. Шампионът се реши след изпълнение на дузпи и 3:2 за левскарите от Черниче. Трофеят на шампионите даде кметът на община Симитли Апостол Апостолов, верен фен на Левски.

Събраха близо 6 000 лева, които се прибавят към парите за четвъртото вливане на стволови клетки за Станислав. Лекарите са категорични, че той се повлиява на терапията и има реален шанс след последващи процедури да се изправи на краката си.

Станислав Ильовски е подложен на продължително лечение в Турция, което може да му даде шанс за първи път да стъпи на краката си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони