Турската звезда от "Вътрешен човек" Бенсу Сорал се завръща на екран

Снимка: Инстаграм

Турската актриса Бенсу Сорал се завръща на екран. Популярната красавица, добила световна слава с ролята си на Мелек в хитовата криминална драма от 2016 г. "Вътрешен човек" (İçerde), ще оглави новия летен сериал  "Стъклени тавани" (Cam Tavanlar), който ще се излъчва по турската ShowTV тази година. 

Главната мъжка роля в него ще изиграе известният млад актьор Кубилай Ака. Последно той участва в хитовото криминале "Пропаст" (Çukur), където изпълняваше ролята на Джелясун.

Новият сериал е продуциран от  OJO Pictures.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cam Tavanlar (@camtavanlarshow)

30-годишната красавица Бенсу Сорал за последно се снима в игралния филм от 2019 г. "Организирана престъпност 2" (Organize İşler 2).

Новата поредица ще разкаже историята на Джем, собственик на верига ресторанти и красивата Лейла, с която първо ще се състезават помежду си, след което това състезание се превръща в голяма любов.

Съобщава се, че историята на този сериал ще бъде много красива и различна от останалите проекти в новия летен сезон.

Сценарият на филма е поверен на Мерич Аджеми, известна с успешната си работа по хитове като "Любов под наем" и "Малки убийства". Летният сериал ще бъде режисиран от Фехми Йозтюрк. Продукцията ще бъде римейк на успешната корейска драма "My Mister" (나의 아저씨). 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица