Взривът на бензиностанция в Добрич вероятно е причинен от манипулирана газова бутилка

И инжекция не вдигнала Рейш за „Черно море“

Признава ли се времето за майчинство при изчисляване на процент „клас”

Пернишкото село Люлин е без вода четвърти ден заради поредица от аварии

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 17 септември 2019

България е отличник по свободни работни места

Премиерът Бойко Борисов в Пещера: Всеки ден откриват заводи (обзор) “Биовет” отвори нови мощности за производство на фармацевтични продукти и фуражни добавки

Русия започва мащабно военно учение

Лекарите отхвърлиха здравния модел на Ананиев Управляващите си играят с нервите на медиците, се посочва в становище на БЛС

За всеки трети първолак българският език не е майчин Между 25% и 30% от децата са от ромски, турски или други групи и имат проблем при общуването с учителите

Лондон предлага нови формули за Брекзит Брюксел отхвърля идеите

Отварят магазини в малки населени места Нараства интересът към ритейл парковете

Задължават свинарите да сменят обувките Стопаните трябва да имат работно облекло, с което да влизат в кочината

Откриха учебната година в затворите у нас, 124 са първокласниците

Приеха методология за провеждане на наблюдение по метода „таен клиент“ Може да се използва от всички централни и териториални администрации

Турската полиция залови неизвестно досега наркотично вещество на летище „Ататюрк“

Непознато досега в Турция наркотично вещество във вид на прах бе заловено от полицията на истанбулското летище „Ататюрк“, предаде БНТ. Само килограм от веществото бил достатъчен да се произведат 900 кг синтетична дрога, съобщиха от пресслужбата на летището.

Дрогата била открита в чантата на пътничка, Е.С., която пристигнала със самолет от Хонконг. Дежурният на летището екип от Дирекцията за борба срещу наркотрафика се усъмнил в пътничката и предприел проверка на чантата й. Там били открити три кутии, в които бил поставен наркотикът.

При разпита жената заявила, че кутиите съдържат протеин на прах. Лабораторният анализ обаче установил, че става дума за нов вид наркотик, който в Турция е непознат.

Това е една от най-мащабните наркооперации на полицията на летището. Стойността на пратката надхвърля 15 милиона турски лири (3,7 милиона евро).

Жената, която пренасяла дрогата, е задържана. Истанбулската полиция в сътрудничество с полицията в Хонконг води операция за разкриване на изпращача на дрогата.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.