Турските медии развеждат Берен Саат нон стоп

Една от основните теми на турските медии - "развода" на Берен Саат и Кенан Доулу - се предъвква в продължение на няколко години. През това време Берен укротяваше клюкарските страсти, пускайки в социалните мрежи общи снимки с мъжа си. След това певецът Кенан Доулу даде кратко интервю за турски папараци, в което гневно отбеляза, че го "развеждат" със съпругата му за двадесети път и подчерта, че въпреки това, той и Берен нямат проблем и не мислят за раздяла.

На директния въпрос на журналиста, че според тяхната информация, не той, а Берен Саат иска развод, музикантът отговори: "Аз не знам как тези слухове са стигнали до вас. Нищо подобно. Ние не се развеждаме."

Наскоро в Турския отново се вдигна шум, че Берен Саат и Кенан Доулу са на ръба на развода. И всичко това, защото актрисата изчистила някои техни общи снимки в Instagram, включително и от сватбата им през 2014 година. Останала само една снимка от празнуването на рождения й ден.

По всичко изглежда, че Берен просто е решила да ограничи присъствието си в социалните мрежи и това е повод за различни клюки.

Докато се раздухват слухове за развода на Берен Саат и Кенан Доулу, актрисата участва в клип на песента на съпруга си "Необитаем остров", която е включена в новия албум на изпълнителя. Клипът е заснет в Доминиканска република от режисьора Йомер Фарук Сорак.

За пореден път това доказва, че новините за развода им са измислени от медиите в южната ни съседка, които "забременяваха" Берен поне десетина пъти досега.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали