Турският хит "Любов на инат" с Джан Яман тръгва от 14 ноември

"Любов на инат" започва отново!.

Турският хитов сериал с Джан Яман тръгва за трети път у нас на 14 ноември (събота) по изключение от 13:00 ч. по bTV Lady. 

От 15 ноември (неделя) романтичната комедия ще се излъчва вече всеки уикенд от 11:30 до 14:30 ч. по три епизода по дамския канал, на мястото на "Любов от втори опит". 

Историята разказва за  Дефне - скромна девойка, току-що дипломирала се в престижен университет. Тя започва работа като компютърен инженер в една от най-големите IT-компании в Истанбул - "Арас технолъджи".

Брат ѝ често я укорява за облеклото ѝ на работното място. Това налага Дефне всекидневно да излиза от тях дегизирана и да се преоблича в паркинга на холдинга, където се запознава със симпатичния младеж Ялън.

Той обаче скрива, че е изпълнителен директор, и пред нея се представя за охранител. Между двамата прехвърчат искри, но едно успиване на Дефне обърква всичко... 

За да продължи да работи в „Арас технолъджи", тя трябва да реши сложен програмен алгоритъм, което, вместо да я сломи, я превръща в същинска звезда в компанията. Справяйки се отлично с поставената задача, тя разбира, че шефът ѝ е момчето от паркинга, и огорчена решава да напусне.

Осъзнал грешката си, Ялън тръгва след Дефне, но по ирония на съдбата я хваща точно в момента на нейното „преобразяване", насред паркираните коли, където е и брат ѝ, който му налита на бой. Остава един въпрос – възможно ли е влечението между Ялън и Дефне да прерасне в нещо повече или всичко е загубено?...

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали