Турски журналист ожалва Къванч Татлъту

Наскоро турският журналист Билал Йозджан прави анализ на творческата ситуация, в която се намира Къванч Татлъту. Според г-н Йозджан последните сериали, в които се снимал актьорът били провал. В списъка на "неуспешните" проекти журналистът поставя поредиците "С Русия в сърцето", "Север-Юг" и Искрите на любовта" , с което, със сигурност, българските телевизионни зрители няма да се съгласят. Сериалът „Искрите на отмъщението“ например бе номер едно в януарската класация Топ 50 на най-гледаните телевизионни програми в България. Поредицата по bTV бе гледана от 1 152 000 зрители всяка делнична вечер в края на миналата и началото на тази година.

Турският журналист Бибал обаче казва: "Уви, това е индустрия: успехът принадлежи на всички, а провалът - на главните актьори в него." Разбира се той не обвинява Къванч в липсата на талант, а хвърля вината върху сценаристите и режисьорите на продуцентската компания Ay Yapım, с която актьорът работи. Тя предложила на суперзвезда 420 000 лири за договор за 4 години, само за това да не участва в чужди продукции. "Като сума това е много по-малко, отколкото Къванч печелеше преди, но уви, серийният сектор не може предварително да предвиди успеха или провала на свои нов проект", пише журналистът. За сметка на това продуцентите дали на Татлъту свободата самият той да избира актьорите, които да му партнират.

Билал Йозджан смята, че последните неуспехи на актьора, са свързани с неудачния избор на партньорите му. Секторът имал голям проблем с актрисите - много от тях, ако изглеждат добре нямат талант и обратното. Според журналиста, продуцентите би трябвало да предприемат безпрецедентна стъпка в тази посока и да му потърсят партньорки от чужбина.

Обвързващият договор на Къванч Татлъту с Ay Yapım вече е приключил и в момента актьорът работи с интернет-платформа Netflix.

Междувременно турските медии не престават да си пъхат носа и в личния живот на актьора. Те продължават да пишат, че Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизар изпитвали затруднения в създаването на поколение. Откакто двамата се ожениха, темата за наследници е на първи план. Оказало се обаче, че половинката на турския Брад Пит имала репродуктивни проблеми и двамата се принудили да потърсят медицинска помощ, за да може красавицата да зачене. Още преди да срещне Къванч, на Башак ѝ била направена операция за отстраняване на киста на яйчника.

Заради интервенцията шансовете ѝ да стане майка намалели драстично. Откакто с актьора започнали сериозно да обмислят да имат деца, се наложило дизайнерката да започне медикаментозно лечение, което да нормализира хормоните ѝ. Паралелно с това двамата с Къванч опипвали почвата около метода на изкуствено оплождане и дори вече се подготвяли за първото си ин витро, пишат турските медии. За процедурата Къванч и Башак щели да се доверят на американски лекари и поддържали топла връзка с няколко щатски болници непрекъснато. Не е ясно дали обаче процедурата ще бъде извършена зад Океана или в родната им Турция.

Затрудненията им обаче по никакъв начин не са повлияли на брака им. Двамата все още били толкова влюбени, колкото и в самото начало.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали