Турски камион причини катастрофа с 2 коли и лодка на магистрала „Тракия”

ТИР с турска регистрация причини тежка катастрофа в събота рано сутринта на автомагистрала „Тракия” в отсечката между 148-и и 149-и километър. За щастие и с голям късмет инцидентът с участието на два автомобила и ремарке с лодка се е разминал без човешки жертви, а само с материални щети.

Според първоначална информация на разследващите от сектор „Пътна полиция” турският камион е блъснал отзад автомобила, теглещ ремарке с лодка, който пътувал в посока София. От сблъсъка лодката е изхвърчала през мантинелата и е преминала в насрещната платно в посока Бургас, където в нея се блъснал друг автомобил. Той се е преобърнал по таван и от него се е разпилял багаж и по тази причина дълго време движението в посока Бургас на автомагистрала „Тракия” се извършваше само в аварийната лента. Движението в района на инцидента се регулира от служители на „Пътна полиция”, които са извършили оглед на място и изясняват причините и обстоятелствата около катастрофата.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.