Иззеха пушката на 68-годишен хулиган, стрелял по котките на съседа

Глобиха управителка на заведение с 2000 лева заради непълнолетни деца

Истанбулската конвенция отключи дебат, който нашето общество отлага с десетилетия

Полицията иззе амфетамин, метаамфетамин и марихуана в Търновско Дрогата е намерена при специализирани полицейски операции в региона

Ученик с диабет помогна в благотворителна кампания за болно момче от Търново

Делян Добрев за купувача на ЧЕЗ в България: Първоначално ми се стори като фалшива новина Вероятно и ДАНС ще го провери, заяви депутатът от ГЕРБ

Полицай почина след сблъсъци между футболни фенове

118 научни работници са участвали в 23 одобрени и финансирани проекта в Стопанската академия в Свищов Висшето училище представи резултатите от научноизследователските си дейност

Ангелкова: Работим активно за привличане на инвестиции

Къща едва не затрупа 5-членно семейство в Свищов Огнеборци и общинари спасиха фамилията с 3 невръстни деца

Жена изгоря в спалнята си

Среща на коалицията се провежда в Народното събрание

Игра ни учи да разпознаваме фалшивите новини

Валентин Радев за убийството в „Люлин“: Не се работи само по една версия

Протести в Румъния заради отстраняването на директора на Националната дирекция за борба с корупцията

Турски опозиционер обвинява властите в Анкара в дискриминация на депутат от ДПС

Лидерът на основната опозиционна Народнорепубликанска партия в Турция Кемал Кълъчдароглу критикува турските власти, че не разрешават на депутата от ДПС Ердинч Хайрула да провежда агитация в страната.

В реч пред парламентарната Кълъчдароглу каза, че властите прилагат същия метод, както Германия, която не разрешава на турски представители да провеждат агитация сред турските граждани на нейна територия.

Кълъчдароглу показа пред камерите копие на документ, с който турските власти са забранили на Хайрула да влезе в Турция за срещи с избирателите в страната, предаде БТВ.

„Турските власти прилагат двоен аршин”, заяви той и допълни: “Критикуват Германия, че не им разрешава да я посетят за референдума. Но по същия начин постъпват и с български депутати от турски произход, когато искат да посетят Турция за срещи със симпатизантите си български избиратели и да агитират сред тях. Защо? Защото не искат да гласуват срещу тях, защото се подкрепят и от нашата партия. А на функционерите на други турски партии в България разрешават свободно да идват в Турция и да агитират сред своите избиратели, защото се подкрепят от управляващата партия, което е проява на дискриминация спрямо българските граждани от турски произход“.

В последните дни германските власти анулират срещи на турски политици с избиратели в Германия заради притеснения за безопасността. Това доведе до криза в отношенията между Берлин и Анкара.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете