Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 март 2018

Истината vs. Истерията За първи път: Документът за регистрацията за хулиганство на жената на председателя на ВКС

Търновалийски: И в най-малкото населено място хората трябва да усетят промяната

Снимка БСП

Трябва да се преизчислят старите пенсии, за да се вдигнат с 20% – 30% 

“БСП поставя хората в центъра на своята програма, а решаването на проблемите и на най-малкото населено място са  постоянен наш  ангажимент”, каза пред жителите на с. Главатар Георги Търновалийски – водач на листата на “БСП за България” за Пловдив – област.  Заедно с кандидатите Галин Дурев и Милко Сарафов те представиха платформата на левицата и дискутираха проблемите, свързани с обезлюдяването на селото, достъпа до социални услуги и промените в пенсионната сфера. 

„Целта  ни е да стигнем и до най-малките населени места в областта и да се опитаме да помогнем на хората в тях. Няма да чуете обещания, които не можем да изпълним. Ще направим необходимото да се чувствате сигурни в своето родно място. Ще дадем перспектива на младите хора, които искат да останат тук“, каза  още Търновалийски. Финансистът посочи и  още един приоритет на БСП –  преизчисляването на старите пенсии, което ще донесе средно до увеличение на пенсиите с 20% до 30%.

Галин Дурев подчерта като основен акцент в програмата на “БСП за България”  преодоляването на демографската криза. „Грижата ни е за младите семейства, за тези, които работят – ангажираме се да бъде намаляван данъкът върху доходите с 50 лв. за всяко дете.  Ще възстановим защитата на майчинството, ще направим така, че да се върнат моите връстници – децата ви, отново в родината. Защото нашата цел е осем милиона българи и нито един под и на прага на бедността. Според Милко Сарафов “БСП за България” носи промяната и ще допринесе за подобряване на условията на живот и в най-малките населени места. 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.