Търсач на съкровища обяви, че е намерил космически кораб в Бермудския триъгълник

Ловецът на съкровища Даръл Миклос, който от години се занимава с търсенето на потънали кораби в Карибско море, този път се натъкнал на странен обект, покрит с корали. Той го определя като „ космически кораб“, пише БГНЕС.

Откривателят, който работи с "Дискавъри Ченъл" твърди, че е стигнал до находката благодарение на карти на НАСА, направени от известния астронавт Гордън Купър, чиято цел е да проследяват корабокрушения на Карибите.

Миклос вярва, че неизвестното досега място е първото доказателство за извънземно посещение на Земята преди стотици години.

„Подобно нещо никога не съм виждал. От отвесните скали стърчаха 15 образования, всяко с големина на военна пушка. Виждал съм много потънали кораби, но този не прилича на никой от тях. Засега не ми се искам да се впускам в категорични заключения, докато не събера солидни доказателства“, коментира предпазливо изследователят.

Миклос смята, че ако се съди по подводната растителност, покрила находката, може да е на хиляди години. Учените са удивени и от факта, че заради силното магнитно поле, обикновено не може да се види растителност в Бермудския триъгълник. Тук обаче е точно обратното – корали покриват площ от 100 квадратни метра.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл