Търсят дядо, изчезнал от четири месеца в Балкана

Полицията в Монтана обяви за издирване възрастен мъж, изчезнал от планинско село в Северозапада още през миналато лято. На 25 август 2016 г. към 07, 30 часа 79-годишният Боян Велков Игнатов от село Превала тръгнал от дома си към семейната вила в близката местност „Извор. До вечерта обаче дядото не се прибрал.

Обезпокоените му близки го търсели, но не открили и следа от него. Тогава съпругата му съобщила за изчезването му в полицията и поискала помощ за издирването му. Служители на Гранична полиция - участък Чипровци и Районното управление на полицията в Монтана провели множество съвместни оперативно-издирвателни мероприятия в района, но до момента възрастният мъж не е открит, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Според описанието на близките в деня на изчезването си Боян Игнатов е бил облечен с горна докова дреха, карирана риза, черен панталон, гумени обувки и е носил малка брадва. Той е на видима възраст 80-85 години, висок около 172 см, със слабо телосложение, права бяла коса, продълговато бледо набръчкано лице, с мустак, гъсти вежди, кафяви очи и дебели устни. Отличителните белези на изчезналия са бенка под дясното око и бенка до лявото ухо. Ако някой има информация за издирвания мъж, да се обади в най-близкото поделение на МВР, призоваха от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони