Убиват Мелек във "Вътрешен човек"

По сценарий адвокатът на мафията Мелек Йълдъз, доведена дъщеря на Джелал Думан, и момичето, което влиза в сърдечна връзка със Сапр, ще бъде убита. Така че младата и красива актриса Бенсу Сорал излиза от сериала "Вътрешен човек" някъде по средата му. Това се случва по сценарий, а не защото тя е поела друг ангажимент по време на снимките на поредицата.

Това е първата среща на българските зрители с Бенсу Сорел, въпреки че тя и изключително популярна в южната ни съседка като актриса и модел. Печели ролята на Мелек на кастинг, като преди това е участвала в турската версия на "Малки сладки лъжкини" и между 2012 и 2014 г. има няколко епизодични роли в други поредици.

Бенсу Сорел е родена през 1991-а в Бурса. Родителите й са преселници - майка й от България, а баща й - от Македония. Бенсу има по-голяма сестра, която също е актриса и се казва Ханде Сорел. Двете имат и мо-малък брат - Бедирхан.

Бенсу завършва графичен дизайн в Университета за изящни изкуства в Мармара.

Насърчена от сестра си, която вече е станала известна актриса, Бенсу става модел, като именно на подиума получава и първото предложение да се снима в епизодична роля. Така филмовата кариера на Бенсу Сорел стартира с поредицата "Razvilka", а после, приема предложението да се снима в сериала "Съвест".

Благодарение на добрата си игра, печели много фенове с ролята на Мирай във филма „Bowed Heads”, а след това идва и "Малки лъжкини”. От този момент актрисата вече става много популярна.

За нея обаче първата й ключова роля е тази на адвокат Мелек във "Вътрешен човек" който се снима през 2016 година. Още повече - партнира си с едни от най-известните млади турски актьори като Чаатай Улусой и Арас Булут Ийнемли. След приключване на участието й, си дава известна почивка.

Любовта и работата са съвместими

Заслужава да се отбележи, че Бенсу за малко се разминава с ролята на Кьосем Султан, която в последния момент е дадена на Берен Саат. Затова Сорел решава да зареже за малко актьорството и използва перфектните си форми и привлекателна визия, за да се снима в реклами, а междувременно и в клип на певеца Мурат Далкълъч.

След телевизионния сериал „Сладки лъжкини”, набралата популярност Бенсу Сорал е обект на ухажване от страна на богатия бизнесмен Хакан Баш, който притежава турски портал за модни дрехи в световната мрежа. Той е и един от спонсорите на сериала "Вътрешен човек" и за да впечатли красивата актриса, й изпраща подарък, но Бенсу решава да не го приеме. Това още повече амбицира Хакан да се бори за сърцето на екранната Мелек. В крайна сметка хубавицата се подава на упоритите му ухажвания и през март 2018 г. двамата са снимани от папараци на яхтата на бизнесмена в компанията на приятели. След това Хакан успя да сложи и пръстен на ръката на Бенсу и през септември 2018 година двамата вдигат сватба. Междувременно и сестрата на Бенсу - Ханде Сорел също се омъжва.

Коментари

Задължително поле