Убийствени тръпки в премиерното зрелище „Хелстрьом“

Кадър от сериала

“Хелстрьом” е заглавието на новата поредица, която тръгва по FOX на 19-и ноември от 22 часа с амбицията да задоволи претенциите на трилър феновете в епохата на престижните сериозни сериали и постоянното вдигане на летвата на ефектите и екшън сцените.

Ето го и сюжета. Деймън и Ана Хелстрьом са син и дъщеря на мистериозен и могъщ сериен убиец. Двамата балансират сложна динамика помежду си, докато преследват и се опитват да заловят най-лошата и унищожителна част от човечеството, всеки със своите методи и умения.

В ролята на Деймън ще видим Том Остин, а в тази на Ана - Сидни Лемън, познати от сериали като “Misfits” и “Succession. Атмосферата от трейлърите заинтригува зрителите, които харесват проекти на комикси, но каквито и да е. Тук фокусът е върху по-мрачни и плашещи от стандартните и мейнстрийм истории.

Създател и главен продуцент на “Хелстрьом” (“Helstrom”) е Пол Збишески. Всички десет епизода са насочени към феновете на по-провокативните произведения с добре познатата комикс и кино марка “Марвел”.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали