Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Виетнамците се завръщат Десетки студенти от далечната страна ще се трудят в "Албена"

България, Румъния, Гърция и Сърбия формират работни групи за ускоряване на инфраструктурните проекти на Балканите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 25 април 2018

Убийството и самоубийството в Пловдив може да са заради психически проблем

Шефът на пловдивската полиция Атанас Илков обяснява за убийството, последвано от самоубийство.

Здравословен проблем на 32-годишния Ради Енев е една от вероятните причини той да убие с кухненски нож приятелката си Илияна и след това да се самоубие. Това съобщи шефът на пловдивската полиция Атанас Илков. „Не е имало драми и проблеми в самото семейство. На по-късен етап ще знаем дали той е имал някакви психични проблеми, търсил ли е лечение, лекуван ли е и т.н. За момента нямаме такива данни“, каза Илков.

Ради и Илияна нямат криминални регистрации, липсва и информация семейството да е имало финансови проблеми и неизплатени кредити. „Категорично нямаме данни на някакви любовни истории – триъгълници, двуъгълници и т. н.“, добави Атанас Илков.

Около 8,10 часа вчера сутринта Илияна позвънила на брата на Ради, но той не можел да говори. По-късно направил няколко опита да се свърже с нея и с брат си, но неуспешно. Следобед отишъл до апартамента, чул, че племенницата му плаче вътре, извикал ключар, двамата влезли в жилището и намерили двата трупа. Братът извел детето, а ключарят се обадил в полицията.

Жената била намерена лежаща по гръб с порезна рана на шията и следи от нож по ръцете, които показват, че се е защитавала. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията.

Братът на Ради и съпругата му са поели грижите на момиченцето, което остана сираче.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА МИСЛЯ ЧЕ ПОЗНАВАМ ТОВА МОМИЧЕ И АКО Е ТЯ МИСЛЯ ЧЕ ИМА ТРЕТИ ЧОВЕК ДОРИ КАТО СЪВЕТНИК КАК ДА ПОСТЪПВА И КАКВО ДА ПРАВИ ИМА ТАКИВА СЛУЧАЙ И МОЖЕ И ТОЗИ ДА Е ТАКЪВ А ПОЛИЦИЯТА НЯМА И ДА СПОМЕНЕ ЗАЩОТО НЯМА!! ДАЖЕ И ДА ИМА ТРЕТИ ЧОВЕК КАТО ПРИЧИНА ТОЗИ МЪЖ ДА ИЗЛЕЗЕ ИЗВЪН КОНТРОЛ И ДА НАПРАВИ ТАЗИ ГЛУПОСТ С ТРАГЕДИЯ ТОЗИ ТРЕТИЯ ЩЕ МУ ЛЕЖИ НА СЪВЕСТТА ВСИЧКО ТОВА. МОЖЕ САМО ДА СЕ ПРЕДПОЛАГА АЗ ПРЕПОЛАГАМ ЧЕ Е ИМАЛО ПОДТСРЕКАТЕЛИ НАПУСНИ ГО МАХНИ СЕ ОТ ТОЗИ МЪЖ ЗАЩОТО ТОВА СА ПЪРВИТЕ СЪВЕТИ В БЪЛГАРИЯ И ТАКИВА СЪВЕТИ В МОМЕНТ В КОЙТО ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА МОЖЕ ДА СА В КРИЗАТА НА 30 ТЕ ГОДИНИ И С МАЛКО ДОБРО ОТНОШЕНИЕ И ДОБРИ СЪВЕТИ ИЛИ КИНСУЛТАЦИИ НЕ С ХОРА КОЙТО НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ТАКИВА СЛУЧАЙ А С ХОРА ГОТОВИ И ЗНАЕЩИ КАК ДА ПОМОХНАТ ТРАГЕДИЯТА ЩЕШЕ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ. НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ МЪЖЪТ ЧЕ БИЛ В КРИЗА ТА КОЙ В БЪЛГАРИЯ НЕ Е В КРИЗА НА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ СЪМ ГО КАЗВАЛ НЕ СА И НУЖНИ ВОДЕЩИ ИСТРОРИЦИ, ПОЖАРНИКАРИ ЛЕТЦИТЕ ИМАТ ПОДГОТОВКА И ТО СОЛИДАНА ТЯХ ГИ ИЗКЛЮЧВАМ НО ПО ДОБРЕ ПОВЕЧЕ ПРОФЕСИНАЛНИ ПСИХОЛОЗИ КАТО ВОДАЧИ ХОРАТА СА СТРЕСИРАНИ НЕПОДГОТЕВНИ НЕ ОТ ДНЕС ОТ ВРЕМЕТО НА НАШИТЕ ДЕДИ ИМА МНОГО НЕРЕШЕНИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ КАТО ЦЯЛО .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.