Убийството и самоубийството в Пловдив може да са заради психически проблем

Здравословен проблем на 32-годишния Ради Енев е една от вероятните причини той да убие с кухненски нож приятелката си Илияна и след това да се самоубие. Това съобщи шефът на пловдивската полиция Атанас Илков. „Не е имало драми и проблеми в самото семейство. На по-късен етап ще знаем дали той е имал някакви психични проблеми, търсил ли е лечение, лекуван ли е и т.н. За момента нямаме такива данни“, каза Илков.

Ради и Илияна нямат криминални регистрации, липсва и информация семейството да е имало финансови проблеми и неизплатени кредити. „Категорично нямаме данни на някакви любовни истории – триъгълници, двуъгълници и т. н.“, добави Атанас Илков.

Около 8,10 часа вчера сутринта Илияна позвънила на брата на Ради, но той не можел да говори. По-късно направил няколко опита да се свърже с нея и с брат си, но неуспешно. Следобед отишъл до апартамента, чул, че племенницата му плаче вътре, извикал ключар, двамата влезли в жилището и намерили двата трупа. Братът извел детето, а ключарят се обадил в полицията.

Жената била намерена лежаща по гръб с порезна рана на шията и следи от нож по ръцете, които показват, че се е защитавала. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията.

Братът на Ради и съпругата му са поели грижите на момиченцето, което остана сираче.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право