Най-добрата кола за жени е японска Mazda 3 е любимката на дамите с шофьорска книжка

За новото дередже на „Под игото” Мунчо да стане министър на образованието...

Заради затоплянето на климата: Българската ябълка става розова Ще отглеждаме сортове грозде от Южна Италия

Девет строители и инженери са арестувани заради земетресението в Албания

Броят на личните лекари е намалял почти наполовина за 20 години

Масов гроб с 50 тела откриха в Мексико

Водещ приоритет на правителството на Борис Джонсън е напускането на ЕС на 31 януари

Петя Аврамова: 1,6 млрд. лева са осигурени за обновяването на 39 български града

НФСБ с нов областен координатор в Бургас

Доживотен затвор за грък, убил българка на остров Крит

Студентите по медицина ще изучат израелско ноу хау за хемодиализата

Един човек е загинал при тежка катастрофа край Елхово

Крум – крадецът уличен в нови 4 обира на жилища От полицейска униформа до чанти на лекарки са сред "ударите" на шуменеца

Кола се запали при задвижване

Бразилецът Маркиньос, бивш национал на България, ексклузивно пред „Труд“: ЦСКА върви нагоре

Уви, аз съм трапер Гейпарадите по помпозност задминаха Европредседателството

Наскоро срещнах мой приятел. Да речем Пешо. Питам го: как си?. „Мани, мани, ми отговаря. Мисля да емигрирам“ „Защо бе!“, учудих се. „Ами, виж сега. При комунизма преследваха и гонеха педерасите. След 10-ти ноември стана модерно да си педераст. Ето, скоро излизат на парад из цяла София“, отговаря Пешо. „Е, и!“, още по учудено вдигам вежди. „Братче, много се опасявам, че ще стане задължително да си педераст и се каня да емигрирам“, добави Пешо. Нали се досетихте, че ви разказах виц . Май сбърках. Не трябваше да употребявам тази звучна българска псувня „педераст“, но пък се успокоявам, че щом е използвана в анекдотичен жанр, няма да отнеса някоя правозащитна анатема. Затова ще използваме общовъзприетия официален термин – хора с нетрадиционна сексуална ориентация.

Какво да ви кажа уважаеми, читатели? Нали виждате, че светът напредва със скоростта на новите технологии. Без тях няма прогрес. Но ето, че напредва и в разбирането за любовта – духовна и плътска. Значи вече няма нищо лошо в това мъже да се държат за ръчички и гледат в очите като щастливи гълъбчета. Или пък жени да си общуват с вдървени езици. Натам вървят нещата, драги – нетрадиционната любов става традиционна, а пък традиционната започва да се възприема като нетрадиционна. Ох, нещо се обърках, а не съм пил. Дали да не започна отначало логическата еквилибристика. Не, ще се откажа, защото няма място. Срещнали се две блондинки и едната се похвалила: муцка снощи имах сексуално преживяване. „Какво, какво?“ , полюбопитствала другата. „Ами снощи ме чукаха и позата беше извратена – аз отдолу, а той отгоре, представи си!“, обяснила първата. Ако си спомняте тази поза си беше класика, а другите – полови извращения. Сега се оказва, че класиката е извратена, а извращенията са класика…. Пак се обърках. И се сещам за онзи, дето казал, че нетрадиционната любов може да стане задължителна и се кани да бяга. Не знам защо, но си припомням колко нетрадиционалисти след 10-ти ноемри пребиваваха във властта – и в изпълнителната, и в законодателната. Имаше и такива, които заемаха висши, дори най-висши правителствени постове, но какво натвориха е друга тема.

Не казвам, че е лошо, нали трябва да се равняваме по международния опит – вижте Германия, вижте Сърбия, вижте….. Ето вукално преди дни у нас избухна скандал – един нетрадиционалист бил в една партия, после прехвръкнал в друга, а там не го щат и след два дни го изгонили. А местният партиен шеф подал оставка. Лоша работа. Виждате ли колко главоболия ни създават тези ексцентричиви схващания как да се обичаме.
Мисля, че патриархалните разбирания на българина за любовта и секса са за наше добро. По принцип ние сме консервативно настроена нация в това отношение и така трябва да бъде. Адмирирам ги. Изследване на ценностните нагласи на българите през 2017г. показа силно консервативно отношение към еднополовите бракове. Над 80% от анкетираните са против тях и не одобряват възможността хора от един пол да осиновяват деца.

Именно този здрав дух на българина, философското му разбиране за социалната функция и билогичното предназначение на мъжа, на жената и на семейстовото са му помогнали на ветровия кръстопът да създаде държава и да оцелее. За добро или за зло хан Аспарух е преминал Дунав, побил меча и отсякъл: тук ще бъде! Баща ми, бог да го прости, страхотен харамия беше, обичаше чашката, не прощаваше на жените и веднъж ми каза, след като гледал поредния прайд по телевизията: сине, запомни от мен: ако в една нация мъжете започнат да пикаят клекнали, тя си отива, загива. Прав е. А аз бих попитал някой нетрадиционно ориентиран как се е родил? Как се е появил на този свят, как е заченала майка му? Да не би да е помирисала маргаритка? Ако я нямаше традицията, нямаше да го има и него – нетрадиционния. Мисля си, че не ни чака добро, ако тръгнем срещу извековечните традиционни закони – включиелно и тези за възпроизводство на човешки род.

Но за да разберете, че не съм мракобес, ще ви кажа: нека всеки си обича, както намери за добре. Нали затова гътнахме „омразния“ тоталитаризъм и възцарихме демокрацията – за да може всеки да си избира свободно любовта в живота и партньора в кревата, с когото да мачка чаршафите. Но защо, уважаеми нетрадиционно влюбени, трябва да демонстрирате публично пристрастията си. И да правите пак парад, който днес за пореден път ще блокира столицата. Струва ми се, че вашият ищах се изражда в диктатура, защото толкова полицаи не са охранявали Европредседателството. Вашият прайд го задмина по помпозност. Ами ако анонимните алкохолици и те решат да манифестират. Или лудите? Ами и ако аз реша да манифестирам, че съм нормален, че обичам жените, че харесвам красивите си колежки и съм им хвърлил око? И ще искам и мен да ме охранява полиция. Ако всеки тръгне по улиците да си го размахва, къде ще му излезе краят. Полицията няма да насмогне и ще се наложи да въведем военно положение.

А сега, за да спазя изискванията на жанра, ще ви разкажа пак виц, за да подплатя заглавието. Уморен, брадясал и потен трапер след изтощителен лов влезнал в бара. Имало само една дама и седнал до нея. Ударил три уиските и я попитал „галантно“: ти каква си ма? „Лесбийка“, отговорила дамата. Мъжагата се почесал по тила и попитал какво е това? „Сутрин, като стана, мисля за жена, на обед мисля за жена, вечер мисля за жена. Не мога без жена“, отговорила дамата и се умълчала. След малко тя пък го попитала: а ти какъв си? „И аз съм лесбийка“, отговори траперът. По тази логика и аз съм трапер.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (11)

 1. Много хубава и полезна статия!Бравосъ! И аз тъкмо това си мислех. Да награбя две мацета по бански и да се разходим около педерастите. Те ще изпитват само ужас! Полиция не ми трябва.

 2. започне ли да се говори за религия и гейове-значи нещата са изключително зле…никой на никого нищо не натрапва.плюс това е парад на тийнейджъри,които са дошли да се забавляват прикрито зад прайд…а и още повече ние гейовете не държим подобно събитие да се провежда.ние не участваме в него.ние сме нормални граждани,работим,плащаме данъци и т.н.очевидно че положението в политически и икономически аспект е катастрофално…

  1. Ясно е, че всичко опира до политика. Сигурен съм, че нормалните гейове не държат да парадират, както по прайдове, така и в други обстановки. Познавам гейове, които се държат съвсем нормално и с нищо не парадират. Проблемът е на много по-високо ниво и се нарича „целенасочено потъпкване и съсипване на семейните ценности“ прокламирано от масонски, сатанински организации и политически органи, целящи унищожението на всичко нормално в този свят. Същите тези изсичат стотици хиляди декари девствена природа, за да засаждат плантации с палми, от които произвеждат палмовото масло, така благоприятно отразяващо се на затлъстяването и инсултите, с които УЖ се борят фармакологичните компании на същите тези сатанисти. Ами Амазония, естествените дробове на планетата, вижте какво става там. Отклоних се, но всичко е навързано. Някои рептили просто искат да съсипят нормално възпроизвеждащото се човечество и да го заменят с генномодифицирано такова – изкуствени ембриони, модифицирано ДНК, безполови хора, които да се произвеждат на конвейр, без любов, без дух, без емоции. Киборзи, които да им бачкат и да не им задават много въпроси. Това искат масоните сатанисти, и ще го постигнат, защото у хората вече не са останали никакви ценности и морал. А защо не са останали такива?!? Защото хората забравиха Бога. Той дойде на земята в тяло подобно на нашето, и пое на плещите си греха на света, но света не Го позна и Го отхвърли, поради гордостта си. Защото човеците предпочитат да се кланят на себе си, но не и на Този, който ги е сътворил. А какво е гордостта.., това е основата на всеки един грях, първият грях, грехът на луцифер. Именно поради гордостта си той падна и загуби привилегиите си на небесен син. Да, днес религия е мръсна дума, и има защо, наистина, виждаме всеки ден делата на „Божите наместници“ на земята! Никой не казва: Бъдете религиозни. Но четете Словото, размишлявайте върху Писанията, търсете Пътя, и Истината и Живота, а те са там, в Библията и името им е Иисус Христос. Бог да пази България, Амин!

   1. Абсолютно вярно, това е скритата цел. Но аз не вярвам че на тези изроди ще им бъде толкова лесно да успеят. Всички, които познавам мислят като вас и мен и ако някога на обратните се гледаше със съжаление, примесено с насмешка, сега те предизвикват омраза и отвращение. Повечето хора наистина не виждат дяволските намерения на стратезите на всичко това, масони, глобални олигарси и много други, но чувстват, че това е дълбого погрешно и зло, и няма да мине много време и търпението на добрите хора ще свърши. Ако вярвате в Бога, трябва да вярвате и в доброто и да се борите за него.

   2. Съгласен съм с доста от възгледите ти , но определено не съм съгласен , че има нормални педерасти и лесбийки – от гледна точка на традиционните човешки ценности – нормално е половите нагони да се определят от биологичният пол . Другото е извратеност , перверзия , а от религиозна гледна точка – „от лукаваго“ .

 3. Не си трапер а си гаден педерунгел!! Скрии се някъде и не манифестирай извратеностите си. Не искам децата ми да виждат простотиите ви.

 4. Не бъдете религиозни,а вярващи хора. Вярата е даване на увереност в съществуването на неща,които не се виждат. Това е написано в Святото слово.Вярата е написана там,а не религията! Четете хубаво! Както храмът е сградата,а църквата сме ние,вярващите в Христа Исуса,Бог- Отец и в Святия дух.

 5. Тези „обратни“ са с тежко увредени гени. И това се отразява преди всичко на тяхното психическо състояние. Вечно „с нарушени права“, „дискриминирани“, „непризнати“ и какво ли не. Тежка форма на психическо заболяване – синдром за малоценност. Лошото е, че и политици, и чиновници, за да угодят на разните „правозащитници“, за да трупат точки са готови да продадат общоприетите принципи и разбирания за общество, семейство, деца и тяхното отглеждане и възпитание. А това вече крие огромни опасности занормалното по-нататъшно развитие на човечеството.

  1. Политиците не им угаждат, а ги създават…

 6. -какъв си ти бе?
  -Гей
  – Като си гей, имаш ли пари?
  – Не
  – Като нямаш пари, какъв гей си тогава? Ти си най- обикновен педераст.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.