Удинезе преговаря за Пьотровски

Якуб Пьотровски е трансферна цел на тима от Серия А Удинезе, съобщи порталът Meczyki.pl. Хърватският треньор на тима от Удине Коста Руняич се интересуваше от привличането на Бартош Слиш – друг полски национал, играещ като полузащитник. Трансферът обаче е невъзможен, предвид че той премина от Легия (Варшава) в американския Атланта Юнайтед скоро. 

Удинезе вече е започнал преговори с Лудогорец за Пьотровски. Според сайта transfermarkt.com правата на 26-годишния централен халф струват 5 милиона евро, но му остава една година от договора и едва ли българският шампион ще успее да го договори за тази сума, ако изобщо го продаде. 

През миналия сезон халфът игра в 51 мача, вкара 17 гола и направи шест асистенции. През 2023-а година той беше избран от журналистите и за най-добър халф, и за най-добър чужденец, а тази година игра на Европейското първенство. Договорът му с Лудогорец е до 30-и юни 2025-а година, което означава, че разградчани имат варианти или да го продадат сега, или да му подновят договора и да опитат да го направят за повече пари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ