Президентът на Казахстан подписа указа за преименуване на Астана в Нур-Султан

Черната перла купена за 17 милиона евро Bugatti показа продадения уникат La Voiture Noire, който е най-скъпият нов автомобил

Капитулира Багуз – последното гнездо на съпротива в Сирия на „Ислямска държава“

Памела Андерсън – активист за евровота Ще подкрепи движението на бившия финансист №1 на Гърция

10 от най-красивите метростанции в света Превръщат се в музеи, галерии и сватбени зали

Божанков пита Борисов: Щом Цветанов има апартаменти за милиони, защо ние плащаме за присъдите на България по негова вина?

Цветан Цветанов ще участва в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по обществени въпроси във Вашингтон

Какви са резултатите от проведената акция “Ден без псувни”?

НАТО ще изгради съоръжение за съхраняване на американска военна техника в Полша

Таен документ на кабинета разкрива хаоса в планирането на сделката по Брекзит

Меркел и Тръмп обсъдиха търговията, финансирането на НАТО и Брекзит

Северна Австралия е връхлетяна от циклон с пориви на вятъра от 250 км/ч

Калоян Паргов: От ЦГМ да кажат реалната причина за срива в GPS системата за управление на обществения транспорт Не приемам оправдания от сорта на "обновяване на технологиите" на втория ден от срива в системата, каза лидерът на БСП - София

Приключи разследването за руска намеса в президентските избори в САЩ

Над 60 са вече жертвите на взрива в химически завод в Китай

Удължават срока на услуги за деца с увреждания и техните семейства в Търговище

До юли следващата година ще продължи предоставянето на социални и здравни услуги за ранна интервенция на деца с увреждания, подкрепа на семействата им, педагогическа и друга подкрепа по проект „С грижа за теб”, който се реализира от Община Търговище.

От август 2016 г., когато стартираха дейностите, финансирани от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, са обхванати над 800 деца и родители.

Услугите за тях се предоставят в двете звена на центъра в Търговище, както и в 22 села от общината. Направени са над 4000 консултации.

С допълнително подписано споразумение, между Общината и социалното министерство, срокът на договора за предоставяне на услугите, който е бил до октомври тази година, е удължен с още 9 месеца. Причината е, че търсенето на подкрепа се е увеличило и имало много желаещи да ползват тези услуги, които се изпълняват от 28 специалисти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.