Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

Пламна известен ресторант в София

Патриарх Неофит стана Почетен гражданин на Перник

Удължиха срока за горивата Дават още три месеца за регистрация

Срокът за регистрация на търговците на горива беше удължен с 3 месеца.

260 вече са изпълнили изискванията

Парламентът се поддаде на натиска на уличните протести и удължи с още три месеца срокът за регистрация на лицата, занимаващи се с търговия с нефт и продукти от нефтен произход. Докато търговци на горива протестираха срещу закона, който регулира дейността им, депутатите приеха на второ четене промени в Закона за тютюна, тютюневите и свързаните с тях изделия като в преходните разпоредби измениха Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход. Предложението е на Валери Симеонов от „Обединени патриоти“, а текстът влиза в сила от 25 октомври 2019 г. Отлагането беше направено, за да може в парламента да бъдат вкарани промени в закона, с които контролът върху търговията с горива значително ще бъде разхлабен.

Председателят на Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата Емил Димитров, който също е от „Обединени патриоти“, обаче смята, че няма нужда от ново удължаване на срока, защото от 15 хил. потенциални обекта, подлежащи на регистрация, до момента са регистрирани 260. Останалите според него, пак няма да се регистрират.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.