Уестърн баладата на братята Коен

Филмът е сред бижутата в програмата на фестивала във Венеция

“The Ballad of Buster Scruggs” e новото предложение на големите режисьори и сценаристи братятата Джоел и Итън Коен. Първоначално това трябваше да е сериал, но носителите на “Оскар” го преформатираха като игрален антологичен филм. Сега творбата е сред бижутата в програмата на фестивала във Венеция

Филмът разказва няколко истории с различни заглавия. В “The Ballad of Buster Scruggs” Тим Блейк Нелсън е бърз стрелец и песнопоец. В “Near Algodones” Джеймс Франко, банков обирджия аматьор, получава заслуженото си, че и отгоре.

Печален черен хумор се просмуква в “Meal Ticket” с Лиъм Нийсън, в който се разказва за двама изморени пътуващи актьори. Том Уейтс изкопава богати залежи на хумор в “All Gold Canyon”, докато Зоуи Казан открива неочаквано обещание за любов, заедно с доза от жестоката ирония на живота, докато пътува във фургон през прерията в “The Gal Who Got Rattled.”. Призрачен хумор обитава “The Mortal Remains”, където Тайн Дейли сипе справедливост върху пъстър набор от непознати пасажери в дилижанс, отправил се на последно пътуване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино