100 декара от сметището край село Цалапица горят

Премиерът Борисов в Болярово: Докато другите говорят за диверсификация, ние я правим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Компании изтеглят капитали от страната Чуждестранните инвестиции са отрицателни

В ДАНС се проведе среща във връзка с предоставяне на информация по искане на главния прокурор

Дистанционна специалност обмислят за джипитата През есента започва изграждане на национална педиатрия

Изяли сме 12 000 тона мед от трети страни

Евакуираха Айфеловата кула, след като бе забелязан мъж, катерещ се по нея

Деми Роуз като гръцка богиня (СНИМКИ)

Намериха тялото на 68-годишен мъж в Кърджалийско

Указания за влюбени в новата книга на Алена

Светлана Тилкова-Алена Снимка: Денислав Стойчев

Кармична забрана за създаване на деца носи безплодие

Как да сключим брак, за да ни върви, защо кармично обречените на бездетие не бива да зачеват инвитро и как да тълкуваме знаците на съдбата преди сватбата описва Алена в новата си книга.

“Сватбата. Ритуали за щастие, суеверия, тегоба” е пътеводител към щастието и хармонията в брака. Нарушаването или спазването на законите на незримия свят предопределя дали ще сме щастливи в семейното гнездо, или напротив – то драматично ще се разпадне. Светлана Тилкова-Алена дава съвети на влюбените, които искат да свържат съдбите си. Книгата е обоснована на богатия опит на астроложката.

“Вашите разкази, въпроси и моите отговори са единението между зримия и незримия свят – пише Алена. – Познанието за правилата освен светските, на обществото, но и тези на незримия свят за сватбения ден, облеклото, ритуалите, суеверията ни помагат да изживеем съдържателен, хармоничен, богат на чувства семеен живот, стига да искаме да ги спазим. Нарушаването им, заради непознаване, надменно погазване, когато се знаят, вкопчването в силните чувства с вярата, че те са по-силни от всяко Съдбовно предопределение, водят към проблемен брак, агония в отношенията, трудност до невъзможност за създаване на потомство, което е нерядка последица при живот на семейни начала.”

Светлана Тилкова обяснява, че репродуктивните проблеми в много случаи се дължат на кармична обремененост. Според нея в тези случаи не бива семействата да се опитват да зачеват инвитро, защото така ще предадат своята лоша карма на децата си.

“Официално регистрираните семейства с репродуктивни проблеми в България са 145 000. При близо 10 000 от тях, на които съм изготвяла хороскоп за съвместимост при създаване на потомство, причината е в неспазената Съдбовна забрана за брак, водеща до несходство между двамата партньори в сексуално отношение, както и заради кармична забрана за създаване на деца в настоящия им живот. При инвитро и насилие на съдбовните изисквания, тези двойки прехвърлят тегобата на създадената от тях негативна карма върху децата си.

От други близо 30 000 двойки, които имат партньорски хороскоп, позволяващ им да създадат семейство, 9000 нямат деца заради здравословни проблеми, които не са заложени в хороскопа им. Те са следствие от съсипващи организма на жената медицински процедури, както и много натрупани малки грешки и неразбрани Съдбовни знаци и преди, и в сватбения ден, подадени от незримия свят чрез сватбените и църковни свещи, чрез менчето, чрез булчинския букет и булчинската рокля, брачните халки.”

За спазването и неспазването на Съдбовната забрана за брак, църковният брак, правилното носене на годежния пръстен и брачните халки, правилата при избор и покупка на булчинската рокля, сватбените чаши, свещи, торта, букет и дори зачеването и раждането на бебе може да прочетете в книгата “Сватбата. Ритуали за щастие, суеверия, тегоба” на издателство “Арос”, чиято премиера е този четвъртък.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.