НФСБ призова Светия синод да канонизира Васил Левски за светец

Заловиха ало измамник, обрал 43 445 лв. от пенсионери

Вучич кани Путин да посети Сърбия

Съмнения в ГЕРБ, дали ветото на Радев не е свързано с Елена Йончева

Бизнесът в Търговище посочи какви специалисти са му нужни

Университети и бизнес обсъждат сътрудничеството си в София

Златни и сребърни накити за над 30 000 лв. откриха в бельото на румънка на “Лесово”

Васил Велев, АИКБ: Преминаваме към жълта степен на готовност за протести заради цената на тока

Договаряме със Сърбия изграждането на железопътната инфраструктура по Коридор 10

С 50 лева се увеличава стипендията за докторантите

Мариана Коцева оглави Евростат

Отчуждават се части от имоти за модернизация на участък от пътя Калотина – Софийски околовръстен път

Националният център за рехабилитация на слепи е признат за национална представителна организация на хора с увреждания

Родител преби седмокласник, съдът го глоби със 100 лева 36–годишният Саид Селимов мъстил за дъщеря си с юмруци

Постер на порнозвезда увеличи реколтата от зелки на индийски фермер

Украйна продава на търг последния кубик руски газ

Началникът на пресслужбата на „Укртрансгаз“ Максим Белявски публикува във „Фейсбук“ снимка на резервоар, в който, по думите му, се намира „последният половин кубичен метър руски газ“, предаде украинското електронно издание “Корреспондент”, предаде “Фокус”.

Украйна вече повече от година не внася руски газ, отбелязва изданието. Белявски уточнява, че експонатът ще бъде предложен за продажба на благотворителен търг на 21 декември.

Събраните от търга средства ще бъдат използвани в помощ на детски дом в Северодонецк.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. -У-к-р-а-й-н-а- -к-у-п-у-в-а- -р-у-с-к-и- -г-а-з- от -Е-в-р-о-п-а- с -н-а-д-ц-е-н-к-а- -3-0- -д-о-л-а-р-а-. -А-к-о- -к-у-п-у-в-а-х-а- -д-и-р-е-к-т-н-о- -о-т- -Р-у-с-и-я- -б-и-х-а- -п-о-л-у-ч-и-л-и- -ц-е-н-а- -с- -3-0- -д-о-л-а-р-а- -п-о- -н-и-с-к-а- -о-т- -е-в-р-о-п-е-й-с-к-и-т-е- -п-о-т-р-е-б-и-т-е-л-и-.- -Т-а-к-а- -У-к-р-а-й-н-а- -п-л-а-щ-а- -5-0—6-0- -д-о-л-а-р-а- -п-о–с-к-ъ-п-о-,- -з-а- -д-а- -п-о-д-д-ъ-р-ж-а- -а-н-т—–и-р-у-с-к-а-т-а- -с-и- -п-р-о-п-а-г-а-н-д-а- -и- -п-о-л-и-т-и-к-а-.

    1. Това не вярно! Проверете цените преди 2-3 години и ще се удивите, че руският газ е по-скъп от европейския. Цената на руския газ беше “наказателна” за Украйна. Такава е руската политика. Затова Украйна се отказа от руския газ и това принуди руснаците да смъкват цените. Проверете движението на цените и обема на продажбите и ще се убедите в това. Разбира се, ако търсите истината, а не повтаряте руските “опорни точки”.

  2. Аз не знам какъв е проблема на трудовашките ашлаци. Нека някой от тях да каже, защо горния пост не излиза, кое му цензурират? Разбирам, че трудоваците не са свободна медия, но да си кажат кой им забранява свобода на словото, за да знаем в лице лошите.

  3. Пиши, пиши. Трябва да си заработиш коледните копейки. А за Украинците не е беда, че копуват по-скъпа газ от Словакия или където и да е било другаде освен Русия. Хората се усетиха, че икономика с Русия не се гради… ами най-много да им анексират някоя друга територия както направиха с Крим. Между другото във Велика Русия след вдигане на инфлацията за една година путя вдигна два пъти минималната заплата и тя вече е 7500 рубли което прави всичко на всичко 226 лева. Хвала на такава свръх икономика.

  4. “petroha”, българските русофили руски не знаят и кракът им никога не е стъпвал в Матушката. Затова е безпросветното им преклонение пред дядо Иван. Ама някой от тях дали се сеща ,че и СерГей Станишев е украинец ? Едва ли…

Отговорете