„Умна и красива“ зарязва САЩ заради Митко от Монтана

Валерия Цимбал днес е консултант по естетична грижа

Тя се казва Валерия Цимбал. Украинка е, но твърди, че в България си е у дома. Печели титлата „Умна и красива“ в оспорваното съзтезание между нахакани красавици в Шоуто на Слави през 2011 г. Естествена, лъчезарна и знаеща, тя в никаква степен не напомняше тунингованите „кифли“, заучили три-четири клишета за живота и безкрайното.

Днес, осем години по-късно, си е същата - открита, очарователна, само със значително по-добър български. Повече от десет години се занимава с козметология и проблеми на естетичната грижа. Работи като независим консултант. Зарязва кариера в Германия и САЩ заради любовта си към българина Митко от Монтана, когото среща в... САЩ!

Външният вид променя съдбата

Мнозина изпитват неудовлетвореност от външния си вид и дори смятат, че ако носът им е с различна форма, животът им би се стекъл по по-благоприятен начин – обяснява Валерия избора си да се занимава с консултиране по козметични и естетични въпроси. - Искат да се отърват от физическите си недостатъци, обмислят козметични процедури. Хората се надяват да променят съдбата си чрез промяна във външния си вид.

А коя е последната новост в сферата, в която работи? Това е изобретението на италианския дерматолог д-р Карло Микелини, когото очакваме у нас идния понеделник, за да демонстрира как спира хода на времето с неговата формула за биоревитализация на кожата на тялото и лицето. Освен че не се ползва игла и младият доктор спестява убождането, което ужасява толкова много хора, формулата за подмладяване BioRePeelCl3 с невероятен пилингов ефект дава светкавичен и траен резултат.

Другата новина са филърите от пето поколение на компанията LG, която мнозина мислят, че се занимава изключително с производство на техника, но не всичко е както изглежда на пръв поглед, обяснява Валерия. Тя самата ползва хита на хилуроновите филъри Yvoire и едва ли някой може да я заподозре, защото ефектът от тях е запазване на естествената мимика, а устните стават просто по-пухкави и обемни.

Тежестта на короната

А ето как „умната и красива“ обяснява, че е избрала да живее в България. „Скоро чух, че Украйна се е намирала в пределите на прабългарската държава. Била разположена в самия й край, затова я нарекли Украйна, У- Края. Аз просто се прибрах у дома. А истината е, че голямата любов ме доведе, съпругът ми е българин.“ Днес Валерия балансира между работата и отглеждането на малкия си син.

За спечелването на титлата, присъдена от безпощадното жури на екипа на Слави Трифонов, украинката обяснява: „Просто бях себе си. Тогава още се питах няма ли тази корона да бъде премного тежка за мен. Случва се човек, постигнал веднъж амбицията си, да не успее да удържи на отговорностите и да не може да се справя с убедителността, с която е завоювал признание в предишен етап. При мен обаче нищо не се промени. Същата Валерия Цимбал съм си.“

На мода е естественото

Лично на нея любимата й процедура е споменатата вече биоревитализация. Тя трябва да бъде извършена от лекар дерматолог, в случая красавицата си прави процедурата при доктор Олеся Велинова. Биоревитализацията представлява интрадермално насищане на кожата с витамини, аминокиселини, пептиди и хиалуронова киселина. Терапията продължава около 40 минути и ефектът е видим моментално.

Времето на хиперкорекциите отмина и днес най-ценени са специалистите, които работят така, че да не си личи тяхната намеса – обяснява Валерия. - “Восъчното лице” и големите патешки устни са отживелица. Днес специалистите в сферата за красота могат да използват различни методи, но така, че само да компенсират някакви липси, а не да променят изражението на пациента.“

В Америка харесват всичко да е по много – продължава Валерия Цимбал. - Телата да са стройни, ръстът да е висок, гърдите големи, очите също. Харесва се и добър, здрав тен. В България харесват ярко изразената сексуалност на жените. Критериите за това са сочни големи устни, дълбоки очи, високи скули. В Украйна залагат на естествената хубост. Държат на незабележим грим и прическа в небрежен стил. Смятат, че във всяка възраст жената може да е изящна и стилна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица