Умопомрачени либерали искат черна Клеопатра

Политически коректните зомбита готвят нов бойкот

Мейнстрийм медии на поход срещу „избелването” в Холивуд

Войната на прогресивните либерали срещу смисъла, свободата, историята, културата и фактите продължава с пълна сила. Медиите и активистите, които искат да демонтират цялата носеща структура на Западната цивилизация и да цензурират всеки, който дори малко не е съгласен с тях си избраха нова мишена – Клеопатра.

Слухове в киносредите за нов голям исторически епос за легендарната владетелка на Египет от първи век п.н.е провокираха прогресивните зомбита да излеят поредната порция лудост в медиите и онлайн пространството. Причината е, че първоначалната информация за проекта е, че за ролята на последната управлявала представителка от династията на Птоломеите се спрягат имената на Анджелина Джоли и Лейди Гага. Проблемът на либералите е, че тези актриси, въпреки, че споделят всяка идиотска и крайнолява идея на господстващата прогресивна догма, са с неправилен цвят на кожата. Бели са. Историческите данни сочат, че и самата Клеопатра е била бяла, но историческите данни нямат никакво значение за прогресивните активисти и журналисти. Те искат ролята да бъде дадена на чернокожа актриса и веднага започнаха кампания за смяна на цвета на Клеопатра. От известно време те твърдят, че всички роли на египетски владетели трябвало да бъдат давани на небели актьори, а малоумната им логика, е че Египет е в Африка. Историческата неграмотност, съчетана с радикална идеология, произвежда умопомрачение.

“Индипендънт” настоява на Холивуд да наеме чернокожа актриса за ролята. Историята е изнасилена, а фактите са пратени в небитието. Важна е само новата “партийна линия” за доминация на небели лица на всяка цена. От години има кампания срещу “избелването” на исторически фигури в холивудски продукции и задължителни етнически квоти.

Коментари

Задължително поле