Турция удължи извънредното положение в страната с още 3 месеца

Ограничено е движението за всички превозни средства през Троянския проход

Тир се обърна на пътя Монтана-Видин

С лихвоточки да се плащат данъци Жилищно-спестовните влогове ще може да се наследяват

Двоен самоубийствен атентат в Нигерия взе най-малко 12 жертви

Президентът награди разузнавачи посмъртно Депутатът Таско Ерменков с отличие от министъра на отбраната

Пълна каша с Истанбулската конвенция Няма нужда от нов превод, документът се ратифицира на езика, на който е договорен

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 януари 2018

Искрен Веселинов: Ние от ВМРО сме категорични, че няма да подкрепим Истанбулската Конвенция, независимо колко превода и бъдат направени

Болниците искат парите си от НЗОК по съдебен път Въпреки решението на съда, здравната каса отказва да плати надлимитната дейност

Училища и градини с по-ниски сметки за парно Потребили сме по-малко топлоенергия през декември

Без субсидии за хора с увреждания, ако имат фирма Отпускат до 20 хиляди лева на кандидат за започване на собствен бизнес

Населението на Велико Търново се увеличава За кратко време жителите на старата столица са се увеличили с 1000 души

Прокуратурата образува досъдебно производство по случая с дъщерите в Свищов Анкета е показала, че са лица в риск, а нямат личен лекар

Слаба охрана улеснила атентата на летището в Сарафово Никой не е забелязал терориста, поставил бомбата в автобуса с израелски туристи

Уникално кулинарно приключение в Леонардо Банско

Ако смятате, че познавате истинския вкус на италианската храна – добре, няма да спорим, вие си знаете. Все пак обаче е добре да сверите „кулинарния си часовник“ с италиански ресторант Леонардо в Банско, за да сте сигурни, че нямате грешка. Ако ли пък не познавате истинската италианска храна, посетете италиански ресторант Леонардо за да й станете ревностни почитатели.

В Леонардо всичко е автентично. Рецептите, по които се приготвят ястията в този луксозен ресторант в Банско, са напълно оригинални. Подбрани са и традиционни за дадените региони на Италия, и характерни за страната национални блюда. Националните ястия са се наложили през годините, съчетавайки обичайни за различните региони готварски практики, а някои регионални блюда са се разпространили в различни варианти.

Италианската кухня води началото си още от в IV век пр. Христа! А всеки регионален специалитет има своите уникални съставки, подправки, пропорции, начин на приготвяне. Съчетаването им, проверено и наложило се през вековете в различни национални ястия, е довело до неповторим, уникален вкус. Италианската храна днес е много популярна по цял свят и на много места просто я имитират, с което подвеждат клиентите.

Да вземем всеизвестната пица. Италия е приела специален закон за истинската италианска пица – какви продукти да се използват, пропорции на съставките начин на приготвяне. Такава правна защита с контролиран и гарантиран произход е потърсена например и за някои сирена, и видове вино.

leonardo_02В „Леонардо“  рецептите са автентични и се спазват стриктно. За това следи и гарантира шеф Гани Павлов. Завършил италианската кулинарна академия в Тоскана, вече над 15 години вече професионално се занимава с готварство. Специализиран е в национална и Средиземноморска кухня. Професионалният път на шеф Павлов като главен готвач минава през първокласни ресторанти с изискани клиенти, където всеки компромис или недоглеждане може да е фатален за кариерата в елитния бранш.

Затова в Леонардо не се правят никакви отклонения в изискванията. В този престижен ресторант в Банско се използват само оригинални италиански продукти и свежи, висококачествени съставки, доставяни от фирми, доказали се от много години на пазара. Освен това има и барбекю JOSPER, с доказани еко продукти.

Разбира се, в Леонардо знаят, че за един ресторант освен храната, е важна и атмосферата. В този ресторант в Банско ще се потопите в романтика и средиземноморски разкош, гарантирани от конфортните маси и столове сред свежа зеленина, простор, светлина, дискретни аромати, приятна фонова музика и уют. В интериора на Леонардо дори цветовете са подбрани и съчетани, за да въздействат – успокояващо и в същото време да създават приповдигнато настроение.

За обслужването в този луксозен ресторант се разбира от само себе си. Тук освен задължителното за бранша обучение, персоналът минава и курсове с психолози – за разчитане на клиентското поведение и желанията на гостите. Приятно ще се изненадате как сервитьорите се появяват точно когато ви трябват и са вещи консултанти за избора ви от богатото, разнообразно  меню.

И накрая – италиански ресторант Леонардо работи през цялата година, има 65 места и е част от аквакомплекса към Апартхотел Лъки Банско & СПА. Така че неповторимото кулинарно приключение може да съчетаете с чудесна почивка и през зимата, и през лятото.

Ако сте ценители на оригиналната италианска кухня, вече знаете – италиански ресторант Леонардо в Банско!

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.