УниКредит - банката с най-добро частно банкиране в страната

УниКредит Булбанк е обявена за банката с най-добро частно банкиране в страната в годишната класацията на международното финансово списание The Banker за 2017 г. Авторитетните отличия бяха раздадени на церемония в Лондон снощи. Наградата за УниКредит Булбанк получи директорът “Частно банкиране” на банката Надежда Павлова-Нинчева.

Наградата от The Banker e поредно доказателството за качеството на услугите на УниКредит Булбанк в областта на частното банкиране, след като преди няколко месеца звеното на банката беше отличено за най-добри бизнес резултати в ЦИЕ на групово ниво.

„Нашата основна цел е да изградим устойчиви отношения с клиентите, на основата на фундаменталните ценности на УниКредит. Най-важно е да разберем потребностите на клиентите. Близостта до клиента, съчетана с професионалната отговорност, прозрачност и иновативност, са ключовите двигатели на нашата бизнес философия“, коментира Надежда Павлова-Нинчева.

Освен България, награда за частното си банкиране от банките от групата на УниКредит получи и УниКредит Банк Словакия.

Услугата „Частно банкиране“ на УниКредит Булбанк се предлага от високопрофесионален екип, който предоставя възможности за персонализирани инвестиционни продукти, престижни кредитни карти, финансиране и финансово планиране.

Годишните награди на The Banker се връчват от 2009. Всяка година, от май до юли, банки от цял свят кандидатстват за призовете на международното издание. Журито изготвя класирането на база развитието на ключови показатели за частното банкиране като портфолио от клиенти, управление на риска, разпределение на активите, продуктови стратегии и стратегии за постигане на ръст, грижа за клиентите, бизнес модел на банката, както и иновативност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Финанси