Управлявайте успешно информацията с новите етикетни принтери на Brother

Дългосрочната памет на средностатистическия съвременен човек просто не е способна да съхрани информацията за това къде се намира всеки един предмет от ежедневието ни. Затова на всеки се случва да търси нужния документи или вещ, а това, освен че отнема време, е и доста изнервящо.

ql-800-series-office-2-white-bgЯпонската компания Brother, която е известна с универсалните си решения за печат на етикети, пусна в продажба нова иновативна серия етикетни принтери, които са първите в света, способни да печатат в два цвята – червено и черно. Моделите QL-800, QL-810W и QL-820NWB използват ново поколение хардуер и софтуер, за да настроят температурата на печатащата глава и така да печатат в червено или черно върху бяла лента с ширина 62 мм.

 

Brother

Голям спектър от приложения

Това е изключително ценна възможност за представяне на по-комплексна информация върху етикетите, върху част от която трябва да бъде акцентирано. Едни от най-очевидните приложения на технологията за печат на двуцветни етикети включват: отбелязване на алергените в описанието на храни, маркиране на спешни или чупливи куриерски пратки и изобразяване на специални промоционални цени в магазини. При етикетирането на документи и папки в офиса принтерите Brother QL-800, QL-810W и QL-820NWB позволяват да се постигне лесно сортиране на база конфиденциалност на информацията и приоритет за обработка, когато се използва и червен цвят при печата. От устройствата могат да се възползват и службите по сигурност и безопасност, които да издават двуцветни пропуски на посетителите за мигновена проверка на нивото на техния достъп в сградите, както и да поставят предупредителни знаци за опасните зони в производството.

Високо качество и гъвкави възможности

Трите нови етикетни принтера Brother не се нуждаят от друг консуматив, освен от лента. Те постигат високо качество на печат благодарение на резолюцията от 300х600 dpi. Производителността също е впечатляваща и достига 176 мм в секунда или 110 стандартни етикета с адреси за една минута. Освен това принтерите могат да отпечатат етикет с дължина до 1 метър, както и голям брой по-малки етикети, благодарение на автоматичния нож. Предлагат се и ленти от хартия или PVC с шаблони на  стандартни размери етикети за пощенски пликове, папки и компактдискове. Ширината на лентите може да варира от 12 до 62 мм, като са налични и модели с жълта и прозрачна основа.

Връзката с компютър или смартфон се осъществява чрез USB, а при моделите QL-810W и QL-820NWB и чрез Wi-Fi (+Bluetooth при последния). Тези два модела притежават възможност за работа на Li-Ion батерия, която може да бъде поръчана като опция.

Етикетните принтери са лесни за употреба, благодарение на опростения интерфейс и удобните бутони. Топмоделът QL-820NWB разполага и с голям LCD дисплей за още по-лесно и бързо отпечатване на етикети.

Трите нови модела етикетни принтери Brother се предлагат с тригодишна гаранция (след регистрация) и могат да бъдат закупени от партньорите на Brother България, посочени на www.brother.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии