Управляващата коалиция пусна програмата си за обществено обсъждане

Бойко Борисов, Валери Симеонов и Волен Сидеров при подписването на приоритетите на общата управленска програма през април.

Програмата за управление на правителството на Република България за периода 2017- 2021 г. на управляващата коалиция ГЕРБ-Обединени патриоти е публикувана днес в портала за обществени консултации, въпреки че не е нормативен акт и няма как да премине през процедурите на общественото обсъждане.

Документът е валиден до края на 2021 г. е записано в портала strategy.bg, където все още няма публикувани коментари за документа.

Програмата беше публикувана от МС на 2 август.

„Коалиционното споразумение е сключено в сложна и пълна със заплахи международна обстановка, която поставя договарящите се страни пред изискването за изключителна и повишена отговорност при коалиционното управление на страната. Споразумението се основава на убедеността на страните за неотклонно развитие на България като модерна европейска държава“, пише в представянето на програмата, което е копирано от нейния увод.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Волен е много болен, за един фас си даде -г-ъ-з-о-о-о- макя му боклук.

  2. Просташко хитруване. В обсъждането участват предимно членове на една или друга партия, на едни или други НПО-та. А не народът и непартийните специалисти и експерти. Тоест, хора, които не мислят и на които не им пука за интересите на народа и за националните интереси на държавата. Така програмата ще обслужва изцяло интересите на продажния ни елит, а ГЕРБ ще се оправдае за лошите резултати от изпълнението на програмата с това, че тя е била обсъждана и народът я е подкрепил.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.